Cristiana Anghel, în sacou cu Mickey Mouse la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta VIDEO

Senatorul PC Cristiana Anghel a venit la moţiunea de cenzura împotriva guvernului Victor Ponta îmbrăcată într-un sacou pe care erau imprimate diverse personaje de desene animate, între care şi Mickey Mouse. Ţinuta parlamentarului a fost motiv de glume pentru colegii din Opoziţie. Replica Cristianei Anghel nu a întârziat: "Desene animate aţi vrut, desenea animate aveţi!"

RomaniaTV.net
12 iun. 2015, 09:23

Ţinuta senatorului Cristiana Anghel din ziua votului pe moţiunea de cenzură a PNL nu a trecut neobservată. Chiar a fost motiv de glume în rândul colegilor ei.

„Înainte de toate aş vrea să-i spun doamnei senator Cristiana Anghel care a venit cu sacou cu Mickey Mouse a uitat să menţioneze cea mai importantă distincţie a domnului Iohannis, aceea de preşedintele României ales de poporul român”, a spus senatorul PNL Puiu Haşotti, stârnind aplauzele colegilor din Opoziţie.

„V-a durut, nu? Tare. Rău. Da, domnilor, am venit special îmbrăcată cu acest sacou. Mi l-am cumpărat special. Păi la joaca şi la ce este în Parlament făcut de dvs.. Desene animate aţi vrut, desenea animate aveţi!”, a fost replica senatoarei Cristiana Anghel.

„Eu sunt îmbrăcată doar, dar dvs. sunteţi persoanaje din desene animate. Uitaţi-vă în oglindă şi vedeţi-vă! Încă un lucru, dacă tot aruncăm cu piatra, hai să ne uităm şi la domnul Iohannis. A intrat curat în mandat? NU. A intrat cu dosare, la fel ca celălalt”,a continuat. â”Îl avți me Mickey Mouse, o aluzie străvezie”, a spus moderatoarea emisiunii.

După şedinţă, Cristiana Anghel a povestit cum a ajusn în posesia sacoului.

„L-am luat de la mine, de la Caracal. A fost să fie. Era mărimea mea, unul singur. Și când l-am văzut, am zis, ăsta este al meu pentru moțiunea de cenzură”, a spus senatoarea.

„Mult mai multe moravuri se pot îndrepta printr-o glumă bună. Ceea ce a făcut opoziția astăzi a fost o glumă proastă. Iar eu m-am adaptat glumei proaste pe care a făcut-o opoziția. Pentru că nu poți să depui moțiune de cenzură pentru o lege care trebuie votată în Parlament și tu să spui că trebuie să pice Guvernul pentru o lege care trebuie votată”, a mai spus Cristiana Anghel.