Cristiana Anghel: Ponta are DREPTUL MORAL să conducă Guvernul până la o hotărâre DEFINITIVĂ de CONDAMNARE

Senatoarea Cristiana Anghel spune că îl susține, în continuare, pe Victor Ponta pentru funcția de premier în virtutea prezumției de nevinovăție care funcționează până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive de condamnare.

29 sept. 2015, 10:45
Cristiana Anghel: Ponta are DREPTUL MORAL să conducă Guvernul până la o hotărâre DEFINITIVĂ de CONDAMNARE

„Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești de condamnare, persoana este considerată nevinovată. Prin urmare, până când o instanță nu dă o hotărâre definitivă, domnul Ponta, la fel ca dvs, ca domnul Blaga, la fel ca toți cei acuzați din această sală sau din țară, este nevinovat și are tot dreptul moral de a rămâne în fruntea acestui Guvern”, a afirmat Anghel, membru al grupului Liberal Conservator din Senat.

Citeşte şi: Haşotti: Vechii PEDELIŞTI sunt în PDL tot aşa cum foştii COMUNIŞTI sunt în PSD

În opinia ei, „dacă cineva îmbracă haina liberală nu înseamnă că a ajuns și liberal”.

Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Doamna Alina Gorghiu, sunteți tânără, sunteți frumoasă, sunteți deșteaptă. Păcat că doar atât. Păcat că nu ați înțeles nimic din lecția doamnei Udrea, care, în anumite momente, era considerată idolul dreptei. Veneau oamenii și luau lumină de la dumneaei. Era extraordinarul luptător al dreptei drepte.

Ce s-a întâmplat după aceea? Au considerat-o ce? Țapul ispășitor și au stat până la miezul nopții să voteze șase propuneri ale Parchetului, de parcă ar fi fost inamicul public numărul unu. Doamnă, am mai spus-o și o repet, ce faci ție îți faci, ce dai ție îți dai. Și încă un lucru, elementar și esențial. Statul de drept trebuie să aibă la bază Constituția unei țări, e legea fundamentală”, a adăugat Anghel.


loading...