Haşotti: Vechii PEDELIŞTI sunt în PDL tot aşa cum foştii COMUNIŞTI sunt în PSD

Senatorul liberal Puiu Hașotti a afirmat marți, în plenul Parlamentului, că vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD.

RomaniaTV.net
29 sept. 2015, 10:31
Haşotti: Vechii PEDELIŞTI sunt în PDL tot aşa cum foştii COMUNIŞTI sunt în PSD

„Vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD. Eu vă spun și de ce: pentru că domnul Ion Iliescu nu stă între Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Stă între Victor Ponta și Liviu Dragnea. (…) Și o spun pentru cineva care a afirmat aici totalmente gratuit că (n.r. PNL) are vreo legătură cu domnul Traian Băsescu.

Domnul Traian Băsescu nu are nicio legătură cu actualul PNL, are legătură cu altceva, are legătură cu scandalul veșnic în România, are legătură cu toate diversiunile politice care se pot imagina”, a declarat Hașotti, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

Citeşte şi: MOŢIUNEA DE CENZURĂ PNL A PICAT. Victor Ponta rămâne PREMIER

El a subliniat că moțiunea de cenzură este „strict politică, care îl vizează pe primul ministru”. „Era o obligație politică pe care noi trebuia să o facem și vreau să vă aduc aminte că în ultimii 25 de ani au fost peste 50 de moțiuni de cenzură”, a adăugat senatorul.

„Domnule prim-ministru ați spus de nenumărate ori că PDL a făcut cu PNL o alianță. Vorbiți în continuare de PNL și de PDL și ați spus că niciodată nu vom face alianță cu PDL, dar în 2009 sfârșitul lui 2008 cine a făcut Guvernul cu PDL?

Domnule prim-ministru ați fost în Guvernul Boc prim-ministru? Ați fost. Ați fost ministru pentru relația cu Parlamentul. Ați spus că Predoiu a închis spitale, dar dvs. ați făcut vreun spital nou? Nu, nu ați făcut niciunul nou. (…) Încetați să vorbiți despre Uniunea Social Liberală”, a mai afirmat Puiu Hașotti.

În opinia sa, amenințarea ministrului Cazanciuc la adresa lui Alina Gorghiu este „incalificabilă”, scrie Agerpres.

„Vom contracara prin orice metodă gestul laș și iresponsabil de aș lua prizonieri proprii parlamentari. Interdicția aceasta de a vota la moțiunea de cenzură este un gest de lașitate de dispreț față de oameni și este o ticăloșie„, și-a încheiat discursul senatorul liberal.