Cristiano Ronaldo a devenit sâmbătă cel mai bun marcator din istoria fotbalului. A bătut recordul de goluri marcate în meciurile oficiale

Atacantul portughez al lui Manchester United , Cristiano Ronaldo , a marcat de două ori sâmbătă, în meciul din Premier League jucat împotriva lui Tottenham Hotspur.

12 mart. 2022, 21:32
Cristiano Ronaldo a devenit sâmbătă cel mai bun marcator din istoria fotbalului. A bătut recordul de goluri marcate în meciurile oficiale

Portughezul în vârstă de 37 de ani a atins cifra de 806 goluri marcate în meciurile oficiale. Astfel, Cristiano Ronaldo a doborât recordul deţinut de fotbalistul austriaco-cehoslovac Josef Bican.

Ronaldo are acum 691 de goluri înscrise pentru club și 115 pentru Portugalia. Atacantul lui United se află în fruntea listei marcatorilor conform Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), totuși, conform Asociației Cehe de Fotbal, liderul este în continuare Bican, căruia i se creditează 821 de goluri marcate.

Sâmbătă, Cristiano Ronaldo a marcat în minutele 12 şi 38. În acest sezon, portughezul a înscris 17 goluri în toate competiţiile.

Citeşte şi Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, din sărăcie la palat: ”Dormeam într-o cameră de depozitare de 300 de euro”. Noul documentar Netflix despre tânăra ce i-a furat inima fotbalistului VIDEO

Pentru Cristiano Ronaldo cea mai prolifică perioadă a fost cea de la Real Madrid, echipă pentru care a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri.

Bican a jucat la nivel profesionist din 1931 până în 1957. Atacantul a făcut parte din aşa-numitul „Wunderteam” – echipa națională a Austriei, la mijlocul anilor 1930. Cele mai productive momente din cariera lui Bican au fost cele petrecute la Slavia Praga, grupare pentru care a marcat 414 goluri, în 219 meciuri.

Citeşte şi Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cel mai mare salariu din Premier League. Câştigă cu peste 6 milioane de euro mai mult decât al doilea fotbalist din top