Cristiano Ronaldo, interviul cu care a rupt audiențele: „Mă simt trădat”. Şoc total la Manchester United VIDEO

Cristiano Ronaldo a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului englez Piers Morgan, că se simte trădat la Manchester United şi a spus că nu are respect faţă de antrenorul olandez al "diavolilor roşii", Erik Ten Hag.

14 nov. 2022, 14:30
Cristiano Ronaldo, interviul cu care a rupt audiențele: „Mă simt trădat”. Şoc total la Manchester United VIDEO
Cristiano Ronaldo, interviul cu care a rupt audiențele: "Mă simt trădat". Şoc total la Manchester United

Cristiano Ronaldo, interviul cu care a rupt audiențele! Starul portughez s-a declarat nemulţumit şi de situaţia clubului cu care câştiga UEFA Champions League în 2008.

„Mă simt trădat! Am simţit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut. Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag pentru că nu mă respectă. Dacă nu ai respect pentru mine, nu voi avea nici eu pentru tine”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Piers Morgan.

Citeşte şi: Cum l-a tratat Cristiano Ronaldo pe românul care a lucrat în casa acestuia: „Niciun pic de respect, inuman”

„Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United. Dar sunt lucruri pe plan intern care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool şi acum chiar şi Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui să fie în top după părerea mea şi, din păcate, nu este cazul. De când Sir Alex (n.r. – Alex Ferguson) a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat. După cum a spus Picasso, trebuie să distrugi pentru a reconstrui şi dacă începe cu mine, asta nu este o problemă pentru mine. Iubesc Manchester United, îi iubesc fanii, ei sunt mereu alături de mine. Dar dacă vor să facă lucrurile altfel, trebuie să schimbe multe, multe lucruri”, a mai spus cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur”.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo a rămas nr. 1 pe Instagram: sumă uriaşă primită pentru o postare! Cine intră în TOP 10

Cristiano Ronaldoa vorbit şi despre fostul său coechipier Wayne Rooney, care l-a criticat: „Nu ştiu de ce m-a criticat atât de dur, probabil pentru că şi-a încheiat cariera şi încă joc la un nivel înalt.”, a spus el, înainte de a adăuga, râzând: „Nu voi spune că sunt şi mai frumos decât el. Ceea ce este adevarat!”.