Cum l-a tratat Cristiano Ronaldo pe românul care a lucrat în casa acestuia: „Niciun pic de respect, inuman”

Marian Spânu, un român care a lucrat în casa lui Cristiano Ronaldo, face dezvăluiri defăimătoare despre acesta. De unde era nevoit românul să-și ia apă.

21 oct. 2022, 20:40
Cum l-a tratat Cristiano Ronaldo pe românul care a lucrat în casa acestuia: „Niciun pic de respect, inuman”

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, este acuzat de un român care a lucrat în casa lui că este lipsit de respect. Marian Spânu este plecat de 30 de ani din România, iar în Spania locuiește de 21 de ani. El a avut ocazia de a se afla în casa fotbalistului, atunci când a lucrat la amenajarea unui spațiu în locuința portughezului.

„Din întâmplare, eu am fost la el în casă. Am fost la el acasă pentru că acum ceva vreme și-a făcut o sală de petrecere. I-am făcut o modificare în garaj, de 10 camere.

Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată. Când un om își uită originea, partea umană nu mai există”, a declarat Marian Spânu pentru GSP Live.

Citește și: Cristiano Ronaldo a rămas nr. 1 pe Instagram: sumă uriaşă primită pentru o postare! Cine intră în TOP 10

„Am fost decepționat. Era o căldură îngrozitoare. Erau 40 și ceva de grade afară. Eu am fost și la alți oameni mai puțin bogați decât Cristiano Ronaldo. Vara, aici se spune că dacă ceri un pahar de apă sunt obligați să îți dea.

Eu am fost la oameni care îți puneau lăzi frigorifice pline cu apă, bere, sucuri. El nu a pus acolo nimic. El avea încă o parcelă acolo, lipită de terenul acesta. Trebuia să mergi acolo să dai drumul la un furtun să iasă niște apă, nu rece.

Mi s-a părut inuman, practic. Acolo erau o căruță de muncitori. Nu a cerut nimeni, dar mi s-a părut normal să pui o mașină de apă, sau un frigider cu apă, sau un frigider în care să poată să își pună omul apa. Eu am stat puțin, cred că două săptămâni, mi-am făcut partea mea”, a adăugat românul.

Citește și: Alimentul minune care nu lipseşte din meniul lui Cristiano Ronaldo, Messi şi Benzema. E foarte neobişnuit în dieta noastră, dar poate fi găsit în supermarketuri