Cristiano Ronaldo l-a întrecut pe Messi şi a intrat în istoria Primerei Division VIDEO

Starul lusitan a reuşit al şaptelea hattrick în actualul sezon al Primerei Division şi a devenit primul jucător din istoria campionatului spaniol care atinge graniţa de 40 de goluri marcate în două sezoane consecutive.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 06:42
Cristiano Ronaldo l-a întrecut pe Messi şi a intrat în istoria Primerei Division VIDEO

În paralel cu duelul dintre Real Madrid şi FC Barcelona, lupta pentru supremaţie dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi este şi ea extrem de pasionantă.

După 32 de etape jucate în Primera Division, madrilenii au un avans de patru puncte faţă de catalanii, după ce miercuri seara au câştigat cu 4-1 pe terenul rivalilor de la Atletico. Trei dintre goluri au fost marcate de Cristiano Ronaldo, care l-a întrecut astfel pe Messi în fruntea clasamentului golgeterilor (Ronaldo – 40 goluri, Messi – 39 goluri), realizând, totodată, al şaptelea hattrick al sezonului (Messi are şase).

Totodată, el devine primul jucător din istoria Primerei Division care marchează cel puţin 40 de goluri în două sezoane consecutive de Primera Division, lucru nemaiîntâlnit dealtfel nici în alte campionate puternice, precum cel al Italiei, Germaniei sau Angliei.

Despre primul gol marcat de Ronaldo în poarta lui Atletico, un şut fabulos din lovitură liberă, comentatorul partidei Ray Hudson a spus în timpul jocului: „Nu este doar un vis, este un vis umed, de proporţii orgasmice!”.

Click aici pentru a vedea hattrick-ul lui Ronaldo, în meciul cu Atletico Madrid