Cristiano Ronaldo riscă 99 de lovituri de bici după un gest făcut în Iran. A comis-o grav!

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a făcut un gest care i-ar putea aduce o pedeapsă extrem de dură, 99 de lovituri de bici. Totul s-a întâmplat acum aproape o lună, cu ocazia meciului pe care echipa sa, Al Nassr, l-a disputat cu Persepolis în Liga Campionilor Asiei.

12 oct. 2023, 20:24
Cristiano Ronaldo riscă 99 de lovituri de bici după un gest făcut în Iran. A comis-o grav!
Cristiano Ronaldo riscă 99 de lovituri de bici după un gest făcut în Iran

Cristiano Ronaldo riscă 99 de lovituri de bici după un gest făcut în Iran. Portughezul a fost așteptat cu cadouri de fanii iranieni atât la aeroport, dar și la hotelul unde era cazată echipa Al Nassr. Otânără artistă din Iran i-a dăruit un tablou starului portughez. Darul a fost unul cu totul special, mai ales că pictorița îl realizase cu picioarele, întrucât aceasta avea unele dezabilități. Pentru a-i mulțumi pentru acest gest, portughezul a îmbrățișat-o și sărutat-o pe tânăra artistă, lucru ce nu a fost văzut cu ochi buni de către iranieni.

Citeşte şi: Gigi Becali a făcut spectacol cu un Rolls-Royce de 500.000 de euro. Ce s-a întâmplat la o spălătorie din Pipera

Publicația Rouydad24 din Teheran a scris că gestul făcut de Cristiano Ronaldo este considerat adulter în Iran și astfel de cazuri sunt pedepsite cu 99 de lovituri de bici, însă jurnaliștii iranieni nu au precizat dacă a fost deschis și un dosar împotriva fotbalistului!

Citeşte şi: Dezvăluiri neașteptate despre Simona Halep. Un apropiat al tenismenei rupe tăcerea: „S-a schingiuit fizic ca să ajungă unde a vrut să ajungă”

Altfel, starul portughez i-a anunțat pe conducătorii lui Al-Nassr că vrea să-și prelungească înțelegerea cu un an și jumătate, după care, la 42 de ani, va agăța ghetele în cui: „Cristiano Ronaldo a informat conducerea clubului Al-Nassr, înainte de a se alătura lotului naționalei Portugaliei, că-și dorește să-și prelungească înțelegerea până la începutul anului 2027. Cristiano Ronaldo vrea să joace la Cupa Mondială din 2026 din postura de fotbalist al celor de la Al-Nassr, apoi își va anunța retragerea din fotbal”.