Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus. Când va putea juca din nou pentru Juventus

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus şi al naţionalei Portugaliei, s-a vindecat de coronavirus, a anunţat clubul italian.

30 oct. 2020, 17:52
Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus. Când va putea juca din nou pentru Juventus

Cristiano Ronaldo (35 ani) a ratat, din cauza infecţiei cu coronavirus, un meci al naţionalei Portugaliei, şi patru partide ale lui Juventus, printre care şi cele cu Dinamo Kiev (echipa antrenată de Mircea Lucescu) şi FC Barcelona din Liga Campionilor. Următorul meci al lui Juventus este cu Spezia în Serie A, duminică.

„Cristiano Ronaldo a efectuat un nou test astăzi iar rezultatul a fost negativ. Prin urmare, jucătorul s-a vindecat după 19 zile şi poate ieşi din izolare”, se arată într-un comunicat al lui Juventus.

Cristiano Ronaldo, infectat cu COVID-19, a părăsit cantonamentul. Starul lui Juventus, acuzat că a încălcat protocolul sanitar

Cristiano Ronaldo a stârnit o polemică în Italia, aşa cum se ştie, după ce a scris pe Instagram că testele PCR pentru depistarea coronavirusului „sunt de rahat”, înainte de a şterge postarea. Pe contul său de Instagram, care are 240 de milioane de urmăritori, Ronaldo a postat o fotografie a sa şi a asigurat că se simte bine, adăugând că testele PCR „sunt de rahat”. CR7 a şters comentariul, care a avut deja un important impact mediatic şi a stârnit critici dure.

Roberto Burioni, un cunoscut virusolog italian, primul care în această ţară a anunţat pericolul reprezentat de coronavirus şi necesitatea luării unor măsuri, l-a contestat pe Cristiano Ronaldo cu un mesaj ironic pe Twitter.

„Îi urez bun venit în grupul virusologilor colegului Cristiano Ronaldo. Ne va fi de mare folos în viitoarea partidă de fotbal în sală împotriva oftalmologilor”, a scris Roberto Burioni.


loading...