Cristiano Ronaldo, infectat cu COVID-19, a părăsit cantonamentul. Starul lui Juventus, acuzat că a încălcat protocolul sanitar

Cristiano Ronaldo a încălcat protocolul sanitar atunci când a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei, în condiţiile în care a fost testat pozitiv cu COVID-19. Vedeta echipei Juventus s-a întors la Torino, a anunţat ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 17:05
Cristiano Ronaldo, infectat cu COVID-19, a părăsit cantonamentul. Starul lui Juventus, acuzat că a încălcat protocolul sanitar

Chiar dacă a fost diagnosticat cu noul coronavirus între două meciuri ale Portugaliei din Liga Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a părăsit cantonamentul echipei lusitane pentru a reveni la Torino.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID-19. Starul portughez a jucat recent contra Spaniei şi Franţei

Cristiano Ronaldo a încălcat protocolul sanitar, a răbufnit ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.

„Da, cred că da, dacă nu au existat autorizaţii specifice din partea autorităţii sanitare”, a spus ministrul în cadrul unei emisiuni a postului Rai Radio 1, conform Agerpres.

Cristiano Ronaldo a fost al treilea fotbalist din echipa Portugaliei care s-a infectat cu noul coronavirus în perioada de două săptămâni rezervată meciurilor echipelor naţionale, după fundaşul Jose Fonte (Lille) şi portarul Anthony Lopes (Lyon).

Cristiano Ronaldo i-a dăruit iubitei sale cel mai scump inel cumpărat de un fotbalist vreodată. Cum arată bijuteria

Fotbaliştii echipei Juventus au fost plasaţi în izolare, începând de miercuri seară, după ce mijlocaşul Weston McKennie a fost testat pozitiv la Covid-19.

Cristiano Ronaldo sărbătoreşte titlul în Serie A cumpărând un Bugatti Centodieci de 9,5 milioane de euro VIDEO