Cristiano Ronaldo sărbătoreşte titlul în Serie A cumpărând un Bugatti Centodieci de 9,5 milioane de euro VIDEO

Cristiano Ronaldo a câştigat recent campionatul Italiei cu Juventus, al 9-lea scudetto consecutiv, motiv pentru a-şi face  o serie de cadori de lux, pe care a cheltuit zeci de milioane de euro, ultimul fiind un Bugatti de colecţie, unul dintre doar zece exemplare din lume.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 15:28
Cristiano Ronaldo sărbătoreşte titlul în Serie A cumpărând un Bugatti Centodieci de 9,5 milioane de euro VIDEO

Ronaldo a achiziţionat recent un yacht de 6 milioane de euro, un Azimut Benetti fabricat in Viareggio, pe care plănuieşte să-şi petreacă vacanţele cu familia. Ambarcaţiunea are cinci cabine, şase băi, două zone de relaxare, un lounge generos, un salon pentru dining şi o bucătărie ultra-modernă.

Cristiano şi familia sa au şi inaugurat vasulsăptămâna trecută, cu o călătorie de-a lungul coastei Celle Ligure.

Ultima „jucărie” cumpărată de starul portughez este cu adevărat spectaculoasă: un Bugatti Centodieci, proiectat special pentru a celebra 110 ani de activitate ai unuia dintre cei mai exclusivişti producători auto.

Bolidul lui Ronaldo atinge o viteză maximă de 380 de km/h, ajunge de la 0 la 100 de km/h în 2,4 secunde, fiind propulsat de un motor de 1600 de cai putere. Bijuteria auto este construită pe designul lui Bugatti Chiron, maşină pe care Cristiano deja o deţine, dar este cu 20 de kg mai uşoară, îmbunătăţindu-i astfel performanţele predecesorului.

Citeşte şi: S-a aflat! Câţi bani avea Gigi Becali la Revoluţia din 1989