Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Mai au patru copii: „Iubirea nu se termină niciodată!” VIDEO

Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul celor de la Manchester United, a făcut un anunț extrem de important legat de viața sa privată.

17 dec. 2021, 10:23
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Mai au patru copii: „Iubirea nu se termină niciodată!” VIDEO

Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor! Cristiano a postat recent un filmuleț, care dezvăluie sexul gemenilor pe care-i așteaptă de la Georgina (27 de ani). Partenera portughezului a mers alături de cei patru copii (Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Mateo și Alana Martina) la Polul Nord, cu un avion privat, și s-a cazat într-o cabană de lux.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor

Cei patru copii ai cuplului, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Mateo și Alana Martina, au spart două baloane în care se aflau confetti în culori edificatoare pentru aflarea sexului gemenilor. Georgina Rodriguez a fost cea care a filmat momentul, într-una dintre serile de poveste pe care le trăiește alături de micuți în vacanța din Laponia. La un semn al mamei, copiii sparg baloanele în același timp iar din ele curg confetti roz și albastre. Filmarea a fost foarte bine primită de către fanii lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Suma este una exorbitantă!

Starul portughez nu a putut să fie alături de familie, din cauza programului din Premier League. În plus, în Anglia sunt programate meciuri atât de Crăciun, cât și de Anul Nou.