Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Suma este una exorbitantă

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogaţi sportivi. Pe lângă încasările din salarii şi reclame, lusitanul primeşte bani grei şi din postările pe rețelele de socializare.

07 iul. 2021, 22:25
Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Suma este una exorbitantă

Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Portughezul a devenit cel mai bine platit star de pe Instagram, primind 1,6 milioane de dolari pentru o imagine!

Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram

Cristiano Ronaldo a depășit astfel nume grele din showbiz, ca Dwayne „The Rock” Johnson, care poate obține 1,5 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul său. Cristiano Ronaldo este singurul sportiv din Top 3 şi obține mai mulți bani decât eternul său rival, Lionel Messi. Acesta, la rândul lui, se poate consola că este cu o poziție înaintea lui Beyonce și două față de Justin Bieber!

Cristiano Ronaldo i-a dăruit iubitei sale cel mai scump inel cumpărat de un fotbalist vreodată. Cum arată bijuteria

Cristiano Ronaldo este cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram, fiind și prima care ajunge la borna de 300 de milioane de urmăritori! Singurul cont care îl depășește pe Cristiano Ronaldo la numărul de urmăritori este cel al companiei Instagram, cu 397 milioane. În rest, starul lui Juventus și al echipei naționale a Portugaliei conduce primul loc, la mare distanță de alte vedete din diverse comenii sau companii de renume. Leo Messi, principalul rival al lui Cristiano Ronaldo din fotbal, ocupă abia locul 7 în clasamentul celor mai urmărite persoane pe Instagram, după vedete precum Dwayne „The Rock” Johnson, Ariana Grande, Kylie Jenner, Kim Kardashian sau Selena Gomez.

Cristiano Ronaldo sărbătoreşte titlul în Serie A cumpărând un Bugatti Centodieci de 9,5 milioane de euro VIDEO

Iată top 10 al celor mai urmărite persoane pe Instagram

1. Cristiano Ronaldo – 300 de milioane
2. The Rock – 246 de milioane
3. Ariana Grande – 244 de milioane
4. Kylie Jenner – 241 de milioane
5. Selena Gomez – 238 de milioane
6. Kim Kardashian – 229 de milioane
7. Lionel Messi – 218 milioane
8. Beyonce – 186 de milioane
9. Justin Bieber – 178 de milioane
10. Kendal Jenner – 170 de milioane