Totul a fost filmat! Imaginea în care Cristiano Ronaldo l-a sărutat pe gură pe Paulo Dybala a devenit virală pe Internet

Cristiano Ronaldo a oferit un moment incendiar în timpul meciului Juventus-Parma, care s-a terminat cu 2-1. Pe lângă show-ul pe care îl face aproape de fiecare dată pe terenul de fotbal, de această dată, starul portughez a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 13:19
Totul a fost filmat! Imaginea în care Cristiano Ronaldo l-a sărutat pe gură pe Paulo Dybala a devenit virală pe Internet

Cristiano Ronaldo l-a pupat, din greșeală, pe gură, pe Dybala, după ce portughezul a marcat din pasa primită de la argentinian. Portughezul a înscris două goluri în meciul cu Parma, pe care Juve l-a câștigat cu scorul de 2-1.

La cel de-al doilea gol, marcat imediat după ce Parma egalase, Ronaldo l-a luat pe Dybala după umeri și l-a pupat apoi pe gură, din greșeală. Momentul amuzant a fost surprins de camerele de filmat, devenind viral pe Internet.

Cristiano Ronaldo, ultimul loc pe podium

Lionel Messi a câştigat, la Paris, trofeul Balonul de Aur pentru a şasea oară în carieră, devenind singurul fotbalist din istorie care a reuşit acest lucru.

Podiumul Balonului de Aur a fost completat de Virgil Van Dijk, de la Liverpool, clasat pe locul doi, şi Cristiano Ronaldo, de la Juventus, clasat al treilea.

Clasament final:

1. Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona)

2. Virgil van Dijk (Olanda/Liverpool)

3. Cristiano Ronaldo (Portugalia/Juventus Torino)

4. Sadio Mane (Senegal/Liverpool)

5. Mohamed Salah (Egipt/Liverpool)

6. Kylian Mbappe (Franţa/PSG)

7. Alisson Becker (Brazilia/Liverpool)

8. Robert Lewandowski (Polonia/Bayern Munchen)

9. Bernardo Silva (Portugalia/Manchester City)

10. Riyad Mahrez (Algeria/Manchester City)