Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii: „Am crezut că va fi mult mai ușor”

Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii. Este una dintre cele mai apreciate influenceriţe din online, iar vestea sarcinii a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că era foarte discretă cu viaţa personală şi puţini ştiau de relaţia ei.

17 oct. 2022, 19:36
Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii: „Am crezut că va fi mult mai ușor”
Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii

Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii. Tânăra a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, care îi bucură fiecare zi din viaţă. Chiar dacă sentimentul de mamă nu poate fi egalat, Cristina recunoaşte că se aştepta să fie mult mai uşoară naşterea. A ales să aducă pe lume bebeluşul pe cale naturală, în apă.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, cel mai bogat influencer din România. Ce sumă colosală câștigă din activitatea din online

Cristina Almaşan rupe tăcerea despre momentul naşterii

Am avut o naștere naturală, în apă. Am crezut că va fi mult mai ușor decât a fost, de fapt. Într-adevăr, mi-a fost foarte greu, nu am de ce să vă mint. A fost și fetița mare, a avut 3,6 kilograme la naștere, dar acum sunt bine. Am avut o refacere, zic eu, destul de grea, deși, mă rog, într-o săptămână m-am refăcut deja. Acum e totul OK, e perfect.

Da, iubitul meu a fost alături de mine. Tocmai de asta am ales clinica la care am născut, pentru că putea să rămână și el internat cu mine și putea să asiste și la naștere, lucru care m-a ajutat enorm, în primul rând psihic și, în al doilea rând, fizic pentru că, practic, am avut-o pe bebelușă în minutul următor după ce am născut. Practic, am ieșit din sala de nașteri cu ea în brațe.

Primele zile mi-a fost puțin mai greu, pentru că îmi era mie greu după naștere. Faptul că l-am avut pe iubitul meu lângă mine, faptul că m-a sprijinit și faptul că a fost atât de implicat în tot ce ține de fetiță m-au ajutat foarte mult. Cumva, acum ne descurcăm excelent„, a declarat Cristina Almăşan, pentru Viva.ro.

Cristina Almăşan şi-a informat prietenii virtuali că nu îşi va boteza fetiţa, o va lăsa pe ea să aleagă, când va creşte. „Nu vom face botez. Nu știu dacă vom face petrecere, nu cred, nu știu. Dar botez religios cu siguranță nu vom face. O lăsăm pe ea să aleagă când va vrea ea, când va crește”, a spus Cristina Almășan.