Cristina Almășan nu își botează fetița: ”O lăsăm pe ea să aleagă când va vrea ea, când va crește”

Cristina Almășan nu vrea să își boteze fetița. În urmă cu trei săptămâmi, celebra vloggeriță a născut natural, în apă, o fetiță superbă.

19 sept. 2022, 08:25

„Momentan am renunțat doar la timpul petrecut în online. Nu mai petrec așa de mult pentru că și prefer să stau cu cea mică și să mă bucur de momentele cu ea, dar sper să revin cât de curând și să fiu la fel de activă cum eram odată. În rest, ce s-a mai schimbat este că acum mă trezesc de 3 ori pe noapte (râde – n.r.) ca să-i dau să mănânce”, a mai spus vloggerița.

Citește și Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”

„Nu vom face botez. Nu știu dacă vom face petrecere, nu cred, nu știu. Dar botez religios cu siguranță nu vom face. O lăsăm pe ea să aleagă când va vrea ea, când va crește”, a spus Cristina Almășan.

În urmă cu trei săptămâni, celebra vloggeriță a născut natural, în apă, o fetiță superbă. Vedeta a mărturisit că nu a fost deloc ușor.

„Prima săptămână a fost puțin mai aiurea, mai greuță, dar acum sunt super ok. Am născut în apă. Am crezut că va fi foarte, foarte ușor, n-a fost deloc ușor, n-am ce se să te mint. Dar poate că așa a fost la mine. Nu vreau să sperii viitoare mămici, așa a fost la mine. Oricum și fetița a fost destul de mare, am născut-o la 3,6 kg, măricică, măricică. Dar a trecut. Acum sunt ok.

Am născut la o clinică din Constanța, auzisem de ea de la alte prietene care au născut acolo. Am ales această clinică pentru că putea să stea și iubitul meu cu mine, să se interneze și să asiste la naștere, mi-a fost de super mare ajutor lucrul ăsta în primul rând psihic, și-n alt doilea rând și fizic pentru că am avut-o pe fetiță din primul minut după ce am născut-o. A stat cu noi non-stop, în salon”, a spus Cristina Almășan pentru ciao.ro.

Citește și Constantin Enceanu, declaraţii emoţionante despre bunul său prieten Petrică Mîţu Stoian: „Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani”