Cristina Bălan este însărcinată. Artista va avea o fetiţă: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire”

Cristina Bălan este însărcinată. Artista este în culmea fericirii că va avea o fetiţă, pe lângă cei doi băieţi gemeni, Matei și Toma, care au nevoi speciale, suferind de sindromul Down. Cei doi sunt angrenați și în diverse activități care să le faciliteze integrarea în societatea.

13 sept. 2022, 15:59
Cristina Bălan este însărcinată. Artista va avea o fetiţă: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire”
Cristina Bălan este însărcinată

Cristina Bălan este însărcinată. Cântăreaţa este cunoscută tuturor de pe scenă, dar și pentru că a făcut publică și a susținut intens cauza copiilor speciali, născuți cu un cromozom în plus, anomalie genetică pe care oamenii au numit-o Sindrom Down.

Cristina Bălan este însărcinată

Artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a anunţat că va avea o fetiţă, care se va numi Nadeea Sofia. „Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia. Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar„, este mesajul postat de Cristina Bălan.

Citeşte şi: Mamă de copii cu Sindrom Down, protagonista unui incident revoltător în parc: „Poliţista m-a întrebat unde mi-e autoritatea de părinte”

Cristina Bălan şi-a retras copiii de la şcoală

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au luat o decizie dificilă. La sfârşitul acestui an şcolar au decis să îi retragă pe gemenii lor, Matei și Toma, de la școală. Motivele au legătură cu felul în care cei doi au fost tratați din cauza afecțiunii pe care o au.

Vedeta spune că a observat că cei doi băieți începuseră să fie marginalizați doar pentru că au sindromul Down. Totul ar fi pornit de la cadrul didactic care ar fi trebuit să îi ajute să se adapteze la mediul școlar, acuză cântăreaţa.

I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există.

Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament”, a declarat Cristina Bălan, pentru Fanatik.