Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Milionara de la „Imperiul Leilor” rupe tăcerea: „M-a minţit, dar am fost la nunta lui!” VIDEO

Cristina Bâtlan, fondatoarea "Musette", a dezvăluit că a fost înșelată de către fostul ei soț. Afacerista de la "Imperiul Leilor" a mărturisit că Roberto Bâtlan i-a rămas partener în firmă şi prieten, motiv pentru care s-a dus până și la nunta acestuia!

12 apr. 2022, 20:57
Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Milionara de la „Imperiul Leilor” rupe tăcerea: „M-a minţit, dar am fost la nunta lui!” VIDEO
Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie

Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie! Milionara de la „Imperiul Leilor” a fost invitata podcast-ului lui Cărălin Măruţă, unde a dat detalii uluitoare despre divorţul de soţul său, alături de care a înfiinţat „Musette”.

Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Milionara de la „Imperiul Leilor” rupe tăcerea: „M-a minţit, dar am fost la nunta lui!”

Cristina Bâtlan a vorbit despre unul dintre cele mai grele episoade ale vieții sale, mai precis momentul când a aflat că este înșelată de către Roberto, după o căsnicie de 26 de ani. „Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Deci nu aș fi crezut. Și ce e asta? Un ego foarte mare al meu. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt”, a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Medicii nu-i dădeau şanse să trăiască: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, dar ne-am despărțit acum 6 ani de zile. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. La un moment dat, dezvoltarea oamenilor se modifică. Mi s-a părut că viața mea de business e una foarte importantă pentru noi, suntem o echipă. Să stai 26 de ani în fiecare zi cu un om, problemele de acasă le ai și la birou. Roberto spunea că Puneam mâna pe umărul tău, era ca și cum puneam mâna pe umărul meu. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, a mai spus Cristina Bâtlan.