Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie de ziua ei. Cine e viitorul soț al investitorului de la Imperiul Leilor: „E important să ai lângă tine un om”

Cristina Bâtlan formează de câteva luni un cuplu cu Petru, care a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei de naștere.

04 oct. 2023, 17:52
Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie de ziua ei. Cine e viitorul soț al investitorului de la Imperiul Leilor: „E important să ai lângă tine un om”
Cristina Bâtlan, cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Cristina Bâtlan a avut parte de o cerere în căsătorie ca în basme, chiar de ziua ei de naștere, la Veneția. Investitorul de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit cu ce se ocupă Petru, viitorul ei soț, dar și cum a cucerit-o.

În urmă cu cinci ani, vedeta a divorțat de tatăl copilului ei, în mare secret. Chiar dacă s-au despărțit cu doi ani înainte de a semna actele de divorț, a dorit să fie discretă cu viața sa personală. În urmă cu câteva luni, antreprenoarea a recunoscut că fostul soț, care îi este și partener de afaceri, a înșelat-o.

Citește și: Cristina Bâtlan, lovitură neașteptată. Motivul pentru care PRO TV-ul ar putea renunța la contractul cu femeia de afaceri

Însă, de câteva luni Cristina Bârlan este din nou fericită, pentru că și-a refăcut viața. Se iubește cu Petru, care e și el om de afaceri. Acesta a cerut-o deja de soție, de ziua ei de naștere.

„Este inel, verigheta e aia fără pietre. Da, e verighetă de logodnă! (…) De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată.

Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet”, i-a spus ea recent, lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui.

Citește și: Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Jobul neașteptat pe care l-a avut: „Am luat contact cu strada, mi-am învins frica”

Antreprenoarea și noul ei partener s-au cunoscut în mediul online. Petru era Cristinei, care deține un lanț de magazine de încălțăminte.

„El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune. El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim.

Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă..nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi”, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc.

Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva. Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”, a mai povestit Cristina Bâtlan.