Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Jobul neașteptat pe care l-a avut: „Am luat contact cu strada, mi-am învins frica”

Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România și chiar dacă acum are o avere colosală, nu s-a bucurat dintotdeauna situația financiară pe care o are acum. Jurata de la Imperiul Leilor a avut un job neașteptat în perioada liceului.

14 sept. 2023, 14:36
Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Jobul neașteptat pe care l-a avut: „Am luat contact cu strada, mi-am învins frica”
Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani

Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Femeia de afaceri s-a angajat ca vânzător de ziare, începând astfel prima ei aventură în lumea businessului.

Mi-a plăcut să fiu activă și să mă implic. Cel mai tare am urât să dau socoteală pentru banii pe care îi primeam de buzunar, așa că îmi plăcea să primesc bani de buzunar, dar nu îmi plăcea să fiu întrebată: „ce ai făcut cu banii?’ Și atunci, ca să evit acest subiect, îmi propuneam să și câștig bani. Așa că primul meu job a fost să vând ziare. Și am vândut ziare o zi și a fost foarte tare și acea zi pot să o iau cu mine și să o transport în toată experiența mea de astăzi.„, a declarat Cristina Bâtlan pentru Unica.ro.

Citește și: Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto. De ce s-au despărțit cei doi: „A încălcat una dintre reguli”

Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani

Vedeta spune că acest job a fost o experiență din care a învățat foarte mult și a reușit să-i insufle dorința de a face bani. Astfel, următoarea provocare a fost aceea de a vinde cărți.

A fost o lecție enormă și importantă pentru mine, că am luat contact cu strada, mi-am învins frica, mi-am învins ego-ul pentru că nu era de nasul meu să vând ziare, părinții mei nu îmi dădeau voie să fac asta. Însă, cum au plecat în weekend, cum eu m-am dus și am vândut un ziar de teatru, adică un ziar de artă. Eram în liceu, cred că eram în clasa a 9-a.

După care am ajutat un tânăr care și-a creat un business cu vânzare de cărți și împreună cu el și cu alți oameni am creat o echipă care căuta cărțile care lipseau din colecțiile clienților. Am creat un sistem prin care acești clienți erau anunțați când găseam cărțile. Am creat un business aproape de la zero, pe ideea celui care crease business-ul și mi-a plăcut și asta, a fost un alt antrenament.‘, a mai continuat Cristina Bâtlan.