Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto. De ce s-au despărțit cei doi: „A încălcat una dintre reguli”

Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto. Este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, însă în viața personală, norocul nu i-a surâs la fel de mult. A descoperit, la un moment dat, că soțul ei, cu care are un băiat, o înșeală, iar atunci a simțit că i-a fugit pământul de sub picioare.

10 iul. 2023, 21:26
Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto. De ce s-au despărțit cei doi: „A încălcat una dintre reguli”
Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto

Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto. Afacerista a recunoscut că a fost foarte afectată de acest episod, motiv pentru care a decis să nu mai continue relația cu tatăl copilului.

Cu toate că divorțul a fost o perioadă foarte grea, Cristina și Roberto Bâtlan au rămas în relații bune și chiar sunt prieteni. Fostul soț al vedetei a regretat foarte tare infidelitatea față de cea alături de care a construit un imperiu.

Citește și: Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Medicii nu-i dădeau şanse să trăiască: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de Roberto

Nouă ni s-a părut că avem nevoie în relația noastră de niște reguli. Dacă ne certăm și unul din noi pleacă de acasă, ne-am despărțit. Ne-am ținut de ea toată viața. Următoarea regulă era: niciunul dintre noi nu minte.

S-a întâmplat în timp, unul dintre noi a încălcat una dintre reguli. Nu ne supărăm, că e dreptul să încalci. Un partener nu e un obiect. El era într-o relație, eu nu aveam nicio relație. Mi s-a părut că s-a rupt pământul în două.

A fost o durere enormă, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două. Dar am știut că nu pot să trec peste acest principiu și nu am putut.  În momentul în care am aflat, în ziua aia ne-am despărțit.

Am reușit, am o formulă proprie. Suntem foarte bine unul cu altul. Roberto nu mai minte, e eliberat de faptul că nu este obligat să mintă. De multe ori îmi spune: Nu mai vreau să mint niciodată în viața mea. Noi suntem cei mai buni prieteni”, a declarat femeia de afaceri în cadrul podcastului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.