Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce meserie are iubitul ei: „Și-a asumat când a intrat în relația cu mine”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce meserie are iubitul ei. Una dintre cele mai apreciate actrițe din actuala generație trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex, un băiat care nu are nici o legătură cu camerele de luat vederi.

24 feb. 2023, 23:39
Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce meserie are iubitul ei: „Și-a asumat când a intrat în relația cu mine”
Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce meserie are iubitul ei

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce meserie are iubitul ei. Actrița a fost într-o relație destul de lungă cu Vlad Gherman, iar unii fani nici acum nu acceptă faptul că cei doi au luat-o pe căi diferite în ceea ce privește partea amoroasă, însă au rămas colegi și prieteni foarte buni.

Citește și: Vlad Gherman nu renunță la trecut. Actorul a postat imaginile cu Cristina Ciobănașu în rochie de mireasă. „Trăiesc viața la maxim. Nu te poți opune inimii oricum. Oare ce va spune Oana?”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce meserie are iubitul ei

Vedeta este fericită alături de Alex, cu care se iubește de aproape un an de zile. Chiar dacă nu face parte din showbiz, tânărul este stomatolog, Cristina Ciobănașu spune că și-a asumat faptul că intr-o relație cu o persoană publică extrem de cunoscută și expusă.

Da, el este doctor stomatolog. Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. 

 Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.” a declarat actrița pentru Ego.ro.

În ceea ce îi privesc pe prietenii lui Alexandru, actrița mărturisește că pentru ei nu a contat că este celebră, cel mai mult cântărind felul în care aceasta se comportă față de el. Cu trecere timpului, aceștia și-au dat seama că actrița este potrivită pentru prietenul lor.

Același lucru a fost valabil și în cazul prietenelor Cristinei Ciobănașu! Acestea au vrut să se asigure că băiatul este ceea ce trebuie pentru prietena lor. „Și-au luat toate măsurile pentru a se asigura că este ce trebuie pentru mine.” a mai declarat vedeta.