Vlad Gherman nu renunță la trecut. Actorul a postat imaginile cu Cristina Ciobănașu în rochie de mireasă. „Trăiesc viața la maxim. Nu te poți opune inimii oricum. Oare ce va spune Oana?”

Vlad Gherman face ce face și tot la Cristina Ciobănașu se întoarce. Actorul e pus pe glume, iar de această dată și-a surprins din nou fanii după ce a postat o fotografie în care cei doi sunt mire și mireasă.

11 nov. 2022, 22:47

Vlad Gherman face ce face și tot la Cristina Ciobănașu se întoarce. Cei doi s-au iubit foarte mult, iar după despărțire, Vlad Gherman a recunoscut că a apelat la specialist pentru a se vindeca de suferință.

Vlad Gherman: ,,M-am căsătorit”

Actorul nu contenește să își uimească fanii. După ce a postat câteva forografii din serialul ,,Adela” în care apare alături de colega lui de platou îmbrăcat în costum de mire, Vlad și-a uimit fanii din nou.

De această dată a postat o fotografie în care apare alături de Cristina Ciobănașu și este din nou îmbrăcat în mire, iar ea în rochie de mireasă. Poza este o captură din serialul în care cei doi au fost protagoniști. După câteva minute a șters imaginea cu pricina, cel mai probabil pentru a nu o face pe actuala sa iubită să se simtă inconfortabil.

,,Ieri m-am căsătorit, astăzi o fac din nou! Cu fosta de data asta! Trăiesc viața la maxim! Sunt cel mai fericit! Oare ce va spune Oana, dar Claudia? Offf… Nu te poți opune inimii oricum.”, a scris Vlad Gherman pe rețelele de socializare, însă mai apoi a șters postarea.

  Vlad Gherman despre Cristina Ciobănașu: ,,Să rămânem prieteni, cred că a contat enorm”

În prezent Vlad Gherman trăiește o poveste de dragoste cu colega lui de pe platourile de filmare, Oana. Gurile rele susțin că acesta încă suferă în tăcere după Cristina Ciobănașu, însă actorul a ținut să facă câteva precizări clare.

,,Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm’’, a răspuns Vlad Gherman.

Mai mult decât atât, Vlad este foarte îndrăgostit de actuala lui iubită cu care are gânduri foarte serioase. Chiar dacă mulți au spus că Oana ar aștepta un copil, Vlad Gherman a dezmințit acest zvon.

Citește și:Volodimir Zelenski, prima reacție după plecarea rușilor din Herson: „Este o zi istorică. Eliminăm deja simbolurile rusești!”

Citește și:Senatorul PNL Toma Petcu îi pune la punct pe social-democrați: „Unii colegi nu au aflat că nu mai sunt în opoziție, ci la guvernare”