Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”

Cristina Ciobănaşu a vorbit despre viaţa cu două mame. Actriţa se consideră foarte norocoasă că se poate bucura de sprijinul a două femei, pe care le consideră extrem de apropiate, mama biologică şi cea adoptivă, Ruxandra Ion.

24 iun. 2021, 12:54
Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”
Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame

Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame. Chiar dacă se întâlneşte rar cu mama biologică, actriţa mărturiseşte că este foarte apropiată de ea şi vorbesc des. La fel şi pe Ruxandra Ion, o consideră ca pe o mamă, ea este cea care a ajutat-o de mică, mai ales în decursul carierei sale.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu, mesaj pentru Vlad Gherman, după ce acesta a compus i-a compus o melodie

Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame

Vedeta mărturiseşte că le iubeşte la fel pe amândouă, însă relaţia cu fiecare dintre ele este diferită. „Mama mea biologică mi-a fost mereu alături, chiar dacă de la peste 1000 de kilometri depărtare, iar dacă îi cer vreodată un sfat, e pregătită să îl ofere și are încredere în mine și în alegerile pe care le fac.

Cum am mai spus, sunt un om foarte norocos. Am primit mai multe decât mi-aș fi putut dori vreodată. Întotdeauna am spus că pentru mine cele mai importante lucruri în viață sunt familia și prietenii. Dar să ai două familii… asta e extra.

Cât despre viața cu două mame, pot să spun că primesc de două ori mai multă iubire, de două ori mai multă grijă, de două ori mai multe sfaturi, de două ori mai multe confirmări și așa mai departe. Cum ar putea să nu fie minunat?

Le iubesc la fel de mult pe amândouă, însă relaționez diferit cu fiecare dintre ele. Mai dificil e atunci când se întâlnesc și mă pun amândouă la colț… De fiecare dată pierd teren în fața lor. (râde)„, a declarat Cristina Ciobănaşu pentru Viva.ro.

Vlad Gherman nu poate trece peste relația cu Cristina Ciobănașu

Pandemia de coronavirus și restricțiile impuse și-au pus amprenta asupra relației dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Cei doi erau împreună de nouă ani, însă și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni.

Ştiam că nu voi scăpa de aceste întrebări. În primul rând, vreau să înțelegeți că nu a fost o ruptură. Nu a fost ceva ce s-a întâmplat brusc şi s-a terminat la fel de brusc. Nici vorbă. Au fost totuşi 9 ani de relaţie.

Bănuiesc că cititorii voştri sunt oameni maturi, trecuţi prin experienţe similare, care pot conștientiza că în 9 ani oamenii se schimbă şi nu e nimic de blamat în asta. Fix prin asta am trecut şi noi.

Am evoluat în direcţii diferite. Începuserăm să ne dorim lucruri diferite și credeţi-mă că am încercat să facem relaţia să funcţioneze. Nu am zis gata’ din primul moment în care am realizat că nu suntem pe acelaşi traseu. Nu ‘am tras de relaţia asta din obişnuință” , a declarat actorul de la Antena 1.