Cristina Ciobănaşu, mesaj pentru Vlad Gherman, după ce acesta a compus i-a compus o melodie

Cristina Ciobănaşu a transmis un mesaj pentru Vlad Gherman, după ce acesta i-a compus o melodie. Cei doi actori s-au despărţit după nouă ani de relaţie, spre surprinderea fanilor, care îi vedeau împreună pentru totdeauna.

26 apr. 2021, 10:12
Cristina Ciobănaşu, mesaj pentru Vlad Gherman, după ce acesta a compus i-a compus o melodie
Cei doi actori s-au despărţit după nouă ani de relaţie

Cristina Ciobănaşu, mesaj pentru Vlad Gherman. Actorul a lansat o piesă tristă denumită „Până să te pierd”, în care și-a cântat sentimentele față de despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Sper să iubești ca la început cum mă iubeai pe mine! Hai spune când și unde te-am pierdut. Până să te pierd de tot zi-mi dacă e o șansă să spun sau să fac ceva să te întorc”, sunt câteva dintre versurile piesei lui Vlad Gherman.

Citeşte şi: Momente dramatice în familia unei vedete Antena 1. Se zbate între viaţă şi moarte!

Cristina Ciobănaşu, mesaj pentru Vlad Gherman

Actriţa nu a rămas indiferentă şi a postat o imagine de pe vremea când erau împreună, dar şi un mesaj emoţionant.

Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!„, a scris actriţa pe Instagram.

Vlad Gherman nu poate trece peste relația cu Cristina Ciobănașu

Pandemia de coronavirus și restricțiile impuse și-au pus amprenta asupra relației dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Cei doi erau împreună de nouă ani, însă și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni.

Ştiam că nu voi scăpa de aceste întrebări. În primul rând, vreau să înțelegeți că nu a fost o ruptură. Nu a fost ceva ce s-a întâmplat brusc şi s-a terminat la fel de brusc. Nici vorbă. Au fost totuşi 9 ani de relaţie.

Bănuiesc că cititorii voştri sunt oameni maturi, trecuţi prin experienţe similare, care pot conștientiza că în 9 ani oamenii se schimbă şi nu e nimic de blamat în asta. Fix prin asta am trecut şi noi.

Am evoluat în direcţii diferite. Începuserăm să ne dorim lucruri diferite și credeţi-mă că am încercat să facem relaţia să funcţioneze. Nu am zis gata’ din primul moment în care am realizat că nu suntem pe acelaşi traseu. Nu ‘am tras de relaţia asta din obişnuință” , a declarat actorul de la Antena 1.


loading...