Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? A făcut anunțul la întoarcerea din Grecia: „Promisiuni făcute pe plajă”

Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? Actrița a petrecut câteva zile de vis alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan, în Grecia. Cei doi au renunțat la telefoane și au petrecut timp de calitate, s-au îmbrățișat, au râs mult, au ascultat muzică bună și au testat preparatele locului.

12 sept. 2023, 09:18
Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? A făcut anunțul la întoarcerea din Grecia: „Promisiuni făcute pe plajă”
Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit?

Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? Vedeta și Alexandru Mureșan au trăit o aventură de neuitat în vacanță, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură să dea vestea cea mare, anunțul unei logodne, având în vedere că Vlad Gherman a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu.

Citește și: Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu când a aflat că Vlad Gherman, cu care a avut o relație de 10 ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit?

La întoarcerea în țară, actrița și iubitul ei au avut parte de o surpriză, și anume că vremea s-a răcit destul de mult, cel puțin dimineața și seara este toamnă în toată regula. Însă, cu toate astea, Cristina Ciobănașu le-a povestit, încântată, fanilor cum a fost vacanța în Grecia.

Am plecat către Grecia pe timp de vară, iar când am ajuns acasă era deja toamnă. Au fost câteva zile rezervate doar pentru noi, fără muncă, telefoane și stres.

Au fost zile cu soare, cu plimbări pe insulă în căutare de locuri neexplorate, cu plaje ascunse (dar și mega căutate de turiști), cu mâncare delicioasă (împărțită frățește cu caprele), cu promisiuni făcute pe plajă, în lumina lunii, cu muzică bună, cu râsete și cu îmbrățișări cât cuprinde. Așa a arătat ultima noastră vacanță din acest an”, a scris Cristina Ciobănașu, pe rețelele sociale.

Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu

Actriţa a dezvăluit că face mișcare regulat și este atentă la ceea ce mănâncă, iar vara renunță la anumite alimente. În plus, încearcă, pe cât posibil, să evite pâinea și dulciurile. Cristina Ciobănașu consideră că încă este tânără și are un metabolism bun, dar știe că nu poate face excese.

Teoretic, încerc să mă abțin de la dulciuri, de la pâine. Cred că vârsta mă ajută deocamdată. Deja am început să simt celulita de care nu mai scap atât de ușor.

Am făcut un colăcel la burtică. Mă îmbrac în așa fel încât să nu se vadă, dar el există, și eu știu că e acolo. Am început să simt și eu efectele înaintării în vârstă. Nu m-am panicat încă, dar mă gândesc de două ori când vreau să mănânc o felie de pâine cu vinete.

În rest, nu mai mănânc atât de multă carne în ultima vreme, pentru că nu mă mai simt atât de bine după ce o consum. Nu e ceva ce îmi impun, dar cel puțin vara mă simt foarte greoaie și atunci încerc să evit mâncatul cărnii. Acum depinde și de cum e gătită. Dacă e făcută tochitură, normal că e mai grea”, a declarat Cristina Ciobănaşu.