Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit

La doar câteva zile după ce Vlad Gherman a postat niște filmulețe în care plângea după Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită, actrița a avut o primă 'reacție', dacă o putem numi așa.

04 nov. 2022, 15:53
Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit

Cristina Ciobănașu a fost foarte indiferentă și nu a dorit să facă niciun fel de comentariu pe seama acestui subiect, lăsând să se înțeleagă că a depășit complet momentul despărțirii. Ea a vorbit doar despre proiectele profesionale viitoare în ultimele story-uri postate pe Instagram, ignorând complet subiectul Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o poveste superbă de dragoste care a ținut nouă ani. Momentul despărțirii a fost extrem de greu pentru amândoi, mai ales că încă existau sentimente între ei. Au ales, la vremea respectivă, să-și anunțe fanii în legătură cu decizia luată prin intermediul unui clip video comun. Spuneau că erau doar niște copii atunci când au început relația și că au evoluat foarte mult împreună, dar că au ajuns să-și dorească alte lucruri de la viață pe termen lung.

Citește și Vlad Gherman plânge pe internet, la propriu, după Cristina Ciobănașu, deși e implicat într-o nouă relație. Actorul, mai sincer ca oricând în fața fanilor: „Și băieții plâng câteodată”

Apoi, cei doi au rupt legătura pentru o perioadă, însă ulterior au ajuns să se vadă mai tot timpul la filmări. Au încercat să se evite pe cât posibil, iar în cele din urmă au reușit să fie nou prieteni.

Între timp, ambii au reușit să-și refacă viața personală. Vlad Gherman a început o relație cu colega lui din serialul „Adela”, Oana Moșneagu, iar Cristina Ciobănașu s-a refugiat în brațele unui tânăr stomatolog, Alexandru Mureșan.

Citește și Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei. Vlad Gherman a plâns pe net după fosta, Cristina Ciobănaşu

Vlad Gherman, în lacrimi pe internet după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Acum, la mai bine de un an de la despărțire, Vlad Gherman și-a postat suferința pe internet. Actorul e mereu deschis cu fanii lui și îi ține la curent cu tot ce i se întâmplă. De curând, și-a adus aminte despre fosta relație cu Cristina Ciobănașu și le-a făcut fanilor dezvăluiri emoționante.

Pentru cântăreț a plânge în fața celorlalți nu este nicio rușine și nici nu reprezintă o slăbiciune. Ba mai mult, acesta îi încurajează pe urmăritorii lui să o facă atunci cand simt că e cazul să se descarce.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: >Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei”, le-a povestit acesta urmăritorilor.

,,Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră > și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a mai povestit acesta.