Vlad Gherman plânge pe internet, la propriu, după Cristina Ciobănașu, deși e implicat într-o nouă relație. Actorul, mai sincer ca oricând în fața fanilor: „Și băieții plâng câteodată”

Vlad Gherman este mereu deschis cu fanii lui și îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața lui. De curând acesta le-a vorbit urmăritorilor săi despre un episod mai puțin plăcut din viața lui.

02 nov. 2022, 13:11
Vlad Gherman plânge pe internet, la propriu, după Cristina Ciobănașu, deși e implicat într-o nouă relație. Actorul, mai sincer ca oricând în fața fanilor: „Și băieții plâng câteodată”

Vlad Gherman este mereu deschis cu fanii lui și îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața lui. De curând acesta și-a adus aminte despre fosta relație cu Cristina Ciobănașu și le-a făcut fanilor dezvăluiri emoționante.

Vlad Gherman: ,, Sfatul meu este să plângeți!”

Pentru cântăreț a plânge în fața celorlalți nu este nicio rușine și nici nu reprezintă o slăbiciune. Ba mai mult, acesta îi încurajează pe urmăritorii lui să o facă atunci cand simt că e cazul să se descarce.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: >Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei”, le-a povestit acesta urmăritorilor.

Citește și Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore: „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată”

Mai mult, Vlad Gherman încurajează persoanele să vorbească sincer despre problemele lor. În trecut actorul a și mers la psiholog pentru a se putea vindeca de tot ce îl măcina în interior.

,,Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră > și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a mai povestit acesta.

În prezent, actorul se iubește cu Oana Moșneagu

Cu toate că despărțirea de Cristina Ciobănașu l-a afectat foarte mult, acesta și-a găsit liniștea în brațele colegei sale de pe platourile de filmare, Oana Moșneagu. La început au preferat să își țină relația secretă, însă iată că acum acesta nu omite niciun moment să își mărturisească dragostea față de partenera sa.  Cu toate că s-a vehiculat ca aceasta este însărcinată, Vlad Gherman a ținut să-i lămurească pe fani că nu se pune problema de așa ceva.

Citește și Vlad Gherman este foarte cunoscut și îndrăgit de o mulțime de persoane, dar stai să vezi cum arată sora lui. Zici că sunt gemeni