Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan: „M-a cerut de două ori, pe continente diferite”

Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani și toată lumea este curioasă când se vor căsători, mai ales că Vlad Gherman, fostul iubit al actriței, s-a însurat recent cu Oana Moșneagu.

16 apr. 2024, 16:25
Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan: „M-a cerut de două ori, pe continente diferite”
Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan. Actrița a dezvăluit că a fost cerută de două ori în căsătorie, pe două continente diferite, dar fără un inel fizic, gestul fiind unul spontan și autentic.

Citește și: Ce i-a transmis Vlad Gherman fostei iubite în ziua în care a luat-o de nevasta pe Oana Moșneagu! Cristina Ciobănașu nu s-a putut abține

Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, fiecare și-a refăcut viața și continuă să lucreze împreună, dând dovadă de maturitate și eleganță totodată. Actrița chiar l-a felicitat pe fostul său partener de viață, Vlad Gherman, după ce s-a căsătorit civil cu Oana Moșneagu.

Cristina Ciobănașu a făcut primele declarații despre nunta cu iubitul ei, Alexandru Mureșan, și a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de două ori.

Au existat niște cereri, este o poveste amuzantă la mijloc. Ideea este că el m-a cerut de două ori, pe două continente diferite, dar niciodată nu a avut un inel fizic pentru mine și atunci i-am spus că îl aștept pregătit (râde). Au fost două momente spontane, el e un tip foarte spontan și apreciez asta la el, au fost două momente în care a simțit să facă asta, a fost ceva autentic și am apreciat din suflet că a făcut asta.

Pot să zic că avem planuri, ne dorim să ne căsătorim, dar nu am pus-o niciodată pe hârtie la modul: gata, anul viitor ne căsătorim! Nu, cumva suntem bine așa cum suntem, simplul fapt că semnăm niște acte nu schimbă cu nimic faptul că ne iubim și că suntem bine și că ne dorim să fim o viață împreună.

Da, la un moment dat mi-aș dori să facem o cununie religioasă, pentru că mi se pare că o binecuvântare de genul  ăsta este binevenită, dar nu pun nicio presiune. Aveam aproape 3 ani împreună, puteam să avem și 15, cred că la fel de relaxați eram din punctul acesta de vedere„, a declarat Cristina Ciobănașu, pentru Unica.ro.