Cristina Ciobănașu respinge ideea de a deveni mamă. Care e motivul pentru care nu-și dorește copii cu Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu nu își dorește să devină mamă de la această vârstă, ci vrea să se bucure de viață și să călătorească alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan.

30 ian. 2024, 17:30
Cristina Ciobănașu respinge ideea de a deveni mamă. Care e motivul pentru care nu-și dorește copii cu Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănau are 27 de ani și și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Mureșan. Cei doi sunt împreună de doi ani și vor să se bucure de timpul petrecut împreună, nu se gândesc să aibă copii în viitorul apropiat.

Cristina Ciobănașu: „Nu mă gândesc la copii”

„Fiecare dintre noi ne gândim la viitorul asta. Nu o să te mint, nu mă gândesc la copii acum. Mă gândesc în viitor, când o fi. Mi se pare că sunt încă un copil care ar trebui să aibă grijă de copii, în cazul în care aș avea copii”, a declarat Cristina Ciobănașu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Până să fie cu Alexandru Mureșan, Cristina Ciobănașu a avut o relație lungă cu Vlad Gherman, de aproape zece ani. Cei doi au fost colegi pe platourile de filmare pentru mai multe seriale, iar la un moment dat au devenit iubiți. În cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiți să devină părinți

Nu doar Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața, ci și Vlad Gherman. Actorul a cerut-o pe iubita lui, Oana Moșneagu, în căsătorie și urmează să-și facă o nuntă ca-n povești în doar câteva luni. Spre deosebire de fosta lui iubită, Vlad Gherman se simte pregătit să devină tată în viitorul apropiat.

Vlad Gherman a spus încă dinainte să-i ofere inelul iubitei sale faptul că își dorește un copil.

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.”, spunea Oana Moșneagu, în urmă cu luni bune, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în culmea fericirii. Actrița a filmat momentul în care a aflat că va avea gemene. „2 dintr-o lovitură?”