Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Vlad Gherman a dezvăluit că nu o invită pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu, care va avea loc în această vară.

12 ian. 2024, 09:54
Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pregătiți să devină soț și soție. Cei doi au început să organizeze evenimentul mult așteptat și vor ca totul să fie cât mai bine pus la punct. Actorii și-au făcut o listă de invitați, nu foarte mulți, pentru că vor o nuntă restrânsă, însă de acolo lipsește numele Cristinei Ciobănașu. Cea alături de care Vlad a fost 10 ani de zile nu va fi prezentă.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în 2021, iar după o perioadă au reușit să fie prieteni. Cei doi au încă o relație specială și chiar recent au vorbit despre nuntă, amândoi fiind de acord că e mai bine ca Cristina să nu fie prezentă.

Citește și Lili Sandu, mărturisiri despre cele mai grele momente. Cum s-a vindecat de premenopauză la doar 29 de ani și cum a câștigat lupta cu depresia postnatală: ”Îmi era frică”

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Cristina Ciobănașu va face și ea nuntă

Și Cristina Ciobănașu a vorbit recent despre nuntă. Actrița a mărturisit că ea și iubitul ei au discutat despre acest subiect, dar că încă nu se grăbesc.

„Am vorbit și noi, da (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru mine, pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine și confortabil unde suntem, încât nu ne grăbim nicăieri”, a mărturisit Cristina Ciobănașu, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

Citește și Codin Maticiuc, mândru de debutul fiicei sale în primul film Gașca Zurli. ”Ce? Numai Măruță să își bage copiii în film? Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

Cristina și Vlad au luat decizia despărțirii în pandemie, când și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Au fost anumite discuții, a venit pandemia și asta cred că ne-a afectat cel mai mult. Într-adevăr, în pandemie, ne-am dat seama că noi nu prea ne găseam subiecte de discuție, nu prea vorbeam. Ea citea o carnea, mai vedea un serial, asculta muzică, eu mă uitam la seriale. Nu interacționam. Deși sesizasem și eu asta și pe mine nu mă afecta atât de mult, eu ziceam că e o perioadă și o să treacă, pentru Cris a avut un alt impact, pe ea a afectat-o puțin mai mult. Acum, ca să ajungem la momentul despărțirii, a fost ceva pe care ea a simțit-o și a propus-o.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.