Cristina Ciobănașu și iubitul ei au făcut anunțul astăzi. Primele imagini de la marele eveniment. ”Casă de piatră”

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai apreciate actrițe din actuala generație trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Alex. Cei doi sunt împreună de peste un an și jumătate, iar recent au fost prezenți la un eveniment important.

07 mart. 2023, 13:50

De când s-a despărțit de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea, iar de mai bine de un an și jumătate, actrița se iubește cu Alexandru Mureșan, un tânăr stomatolog.

Citiți și: Bombă în showbiz. Cristina Ciobănaşu a făcut anunţul la doi ani de la despărţirea de Vlad Gherman. Cum va reacţiona Oana Moşneagu

Cristina Ciobănașu, mai fericită ca oricând

Cei doi se pare că au hotărât să fie discreți cu viața personală și să nu se afișeze atât de des pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Cristina Ciobănașu a postat recent o fotografie pe Instagram, unde le-a arătat admiratorilor săi, evenimentul la care a participat cu iubitul ei.

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan au fost recent în fața ofițerului de stare civilă, unde au asistat la ceremonia unor prieteni.

Tânăra actriță a imortalizat momentul, unde apare fericită alături de Alex și cuplul proaspăt căsătorit.

Vedeta a pus o poză pe Insta Story, unde a scris „Casă de piatră!” în dreptul fotografiei, la care a adăugat și melodia „Love and marriage”.

Cristina Ciobănaşu și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu doi ani, după o relație de nouă ani, dar cei doi se înţeleg bine şi apar destul de des împreună.

Cristina Ciobănașu, despre relația cu noul iubit: „Totul este roz pe orizont!”

Cu toate acestea, Cristina este fericită cu Alexandru Mureșan și spune că iubitul ei îi înțelege meseria, iar acesta și-a asumat trecutul ei, în momentul în care a decis să formeze un cuplu cu ea.

„Da, el este doctor stomatolog. Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. Eu vin cu un bagaj destul de mare, vin cu două familii la pachet și pentru un partener care te ia în formula aceasta este greu să înțeleagă niște lucruri.

Eu l-am văzut pe Alex că a înțeles din start în ce se bagă și nu a fost nevoie să discutăm prea mult. Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.

Unii mă cunoșteau, unii nu mă cunoșteau. Pentru ei a fost foarte important că eu am fost alături de Alex în niște momente foarte dificile pentru el. Pentru ei asta a contat, de fapt. În momentul în care m-au cunoscut și au văzut cam ce fel de om sunt, lăsând celebritatea și faptul că sunt actriță și destul de cunoscută, au observat că țin într-un mod real la Alex și îndeplinesc, cumva, niște criterii demne de prietenul lor. Probabil că în momentul respectiv s-au convins că sunt ce trebuie și nu este nevoie să își facă griji. La fel au fost prietenele mele când l-au cunoscut pe el. Și-au luat toate măsurile pentru a se asigura că este ce trebuie pentru mine.”, a povestit Cristina, pentru  ego.ro.

Citiți și: Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. „M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!”