Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. „M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!”

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănașu s-au despărţit după o relaţie de nouă ani, iar fiecare și-a refăcut viața amoroasă. Cei doi sunt în continuare prieteni și lucrează împreună la proiecte de succes.

25 ian. 2023, 12:26
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. „M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!”
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. "M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!"

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. Cei doi prezintă Happy Cafe, o emisuiune info-educativă difuzată zilnic de la ora 17:30, şi au acordat recent un interviu pentru Viva!.

„Cred cu tărie că, după orice relație, indiferent de durata ei, e sănătoasă o perioadă de conștientizare și procesare, o perioadă în care să stai tu cu tine și să reevaluezi tot ce s-a întâmplat. Eu am trecut prin perioada aia și, dintr-un punct, am trecut chiar cu Oana prin ultima parte a acelei perioade, tocmai pentru că și ea trecuse printr-o despărțire. Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm. Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil. Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!”, a spus Vlad Gherman, aflat acum între-o relaţie cu Oana Moşneagu.

Citeşte şi: Vlad Gherman şi Cristina Ciobanaşu, din nou împreună. Primele declaraţii ale celor doi VIDEO

Despre fosta sa iubită, actorul a spus: „Eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea în serialul Adela sau pentru emisiunea de pe Happy Channel, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră. Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună”.

Citeşte şi: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Oana Moşneagu a vorbit şi ea despre sfârșitul serialului Adela. „Cele mai grele secvențe și energia de pe set în momentul în care ele ieșeau așa cum trebuie. Liniștea care se lasă în încăpere și legătura care se creează cu partenerul de joc. Mesele împreună, la zile de naștere sau sărbători, când se făceau grătare cu toată echipa, glumele, râsetele și despărțirile înainte de vacanțe”.