Cristina Ciobănașu și iubitul ei au plecat în prima lor vacanță. Primele imagini cu tânărul care l-a înlocuit pe Vlad Gherman

Dacă până acum au fost destul de discreți și și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, Cristina Ciobănașu și tânărul cu care l-a înlocuit pe Vlad Gherman au plecat în vacanță și au postat o mulțime de imagini și filmulețe împreună.

19 aug. 2022, 23:55

Este prima vacanța din această vară în care pleacă împreună, după cum chiar actrița Cristina Ciobănașu a dezvăluit. Sătui de canicula din București, au ales să plece într-un city break în Londra doar ei doi. E o vacanță mult așteptată și profită la maximum de timpul petrecut împreună.

„În sfârșit am plecat și noi undeva împreună vara asta și ne-a plouat de ne-a zăpăcit”, le-a mărturisit îndrăgita actriță fanilor ei și i-a surprins cu o mulțime de imagini cu ei doi.

Pasiunea pentru actorie, muzică și dans a îndreptat-o pe Cristina Ciobănașu direct către Teatrul Piccadilly să vadă musicalul „Moulin Rouge”. Iubitul ei, Alexandru Mureșan, nu a avut nimic împotrivă, semn că și el este interesat de domeniul artistic, cu toate că în viața de zi cu zi este stomatolog.

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, într-o relație de aproximativ un an

Cristina și Alexandru Mureșan formează un cuplu de aproximativ un an și par foarte îndrăgostiți.

Dacă despre trecutul lui Alexandru nu știm foarte multe momentan, despre Cristina Ciobănașu știe o țară întreagă. Actrița a avut o relație serioasă, de nouă ani, cu Vlad Gherman, iar vestea despărțirii a venit ca un șoc pentru fanii celor doi. S-au cunoscut la serialul „Pariu cu Viața”, iar apoi au jucat împreună într-o gramadă de producții românești. Se mutaseră împreună, făceau totul împreună, apăreau mereu foarte zâmbitori și apropiați în public, însă în urmă cu mai bine de un an au decis să o ia pe drumuri separate.

Deși a fost o perioadă foarte grea pentru amândoi, atât Cristina, cât și Vlad au reușit să-și refacă viața și să zâmbească din nou. Vlad Gherman formează acum un cuplu cu actrița Oana Moșneagu, foarte apreciată pentru rolul său din serialul „Adela”.

Citește și Cristina Ciobănașu, deranjată că Vlad Gherman îi scria actualei iubite. Care a fost reacția vedetei

Citește și Vlad Gherman a spus tot adevărul! Primul lucru pe care l-a făcut Cristina Ciobănașu când i-a spus de relația cu Oana Moșneagu: „Mi-a fost frică de reacția ei”