Vlad Gherman a spus tot adevărul! Primul lucru pe care l-a făcut Cristina Ciobănașu când i-a spus de relația cu Oana Moșneagu: „Mi-a fost frică de reacția ei”

Vlad Gherman a povestit că unul dintre cele mai grele momente din ultima perioadă a fost cel în care a fost nevoit să-i mărturisească Cristinei Ciobănașu relația lui cu Oana Moșneagu.

07 feb. 2022, 13:47
Vlad Gherman a spus tot adevărul! Primul lucru pe care l-a făcut Cristina Ciobănașu când i-a spus de relația cu Oana Moșneagu: „Mi-a fost frică de reacția ei”

Chiar dacă era deja despărțit de un an de zile de Cristina Ciobănașu, pentru Vlad Gherman a fost un pas dificil să-i spună de noua relație. Reacția actriței i-a dat încredere că a făcut ce trebuie.

„Am început relația (cu Oana Moșneagu) fără să știe nimeni. În acest timp s-a consolidat și ne-am dat seama că e ce trebuie. Cel mai mare prag a fost că ne-a fost frică să spunem. Inclusiv să-i spun doamnei Ruxandra Ion (regizorul serialului „Adela”). Aveam această frică că îi voi spune, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, mă gândeam ce o să zică, dacă nu o să se bucure, dacă o să-mi spună „de ce, Vlad”. Îmi făceam griji. Și apoi mă gândeam cum o să-i spun lui Cris, chiar dacă știam că era deja într-o relație cu Alex. Aceasta a fost cea mai mare barieră pe care, odată ce am depășit-o, ne-am relaxat și noi. M-am dus la doamna Ruxandra Ion și i-am spus, ea s-a bucurat, eu m-am emoționat, am și plâns. Înainte să vorbesc cu ea, vorbisem cu Cris, care a fost foarte drăguță, m-a luat în brațe, a spus că se bucură pentru noi”, a povestit Vlad Gherman într-un clip postat pe Youtube.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o relație de nouă ani de zile. Au avut o poveste frumoasă de dragoste, au locuit împreună, au fost prieteni, colegi pe platourile de filmare, însă în cele din urmă actorii au decis că vor să meargă pe drumuri separate.

A fost o perioadă lungă și grea pentru amândoi, mai ales că au fost nevoiți să se vadă pe platourile de filmare de la „Adela”, fiind în continuare colegi. Acum, după un an de zile, Vlad și Cristina pot să fie, în sfârșit, prieteni și să-și fie aproape unul celuilalt fără vreun alt fel de implicare.

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de câteva luni de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în urmă cu niște ani, dar nu a fost nimic între ei multă vreme pentru că amândoi erau implicați în alte relații.

„Vlad a făcut primul pas”, a dezvăluit Oana Moșneagu. „Eu eram răcită și stăteam închisă în casă. Și tu ai venit după filmare și mi-ai adus un pachețel. Și am deschis pachețelul acasa și era un pachețel foarte drăguț. Mi-a pus o păturică și niște lumânări, și un ceai, cel mai bun ceai pe care l-am băut în viața mea, și o felicitare. Și ăla a fost primul pas. Undeva, din relația de prietenie, aia a fost prima mișcare pe care a făcut-o unul dintre noi, care a însemnat mai mult decât ‘îți sunt prieten și îți sunt alături’”.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dat cărțile pe față. Cine a făcut primul pas și de ce și-au ascuns relația atâta timp

Citește și Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au afișat împreună. Actrița nu se mai ascunde!