Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou împreună: „Personajele noastre nu se prea intersectează”

La începutul anului 2020, vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobanșu își spun adio zguduia showbizzul românesc. Erau împreună de nouă ani, dar lunile în care au stat închişi în casă din cauza pandemiei i-a făcut să realizeze că au visuri şi idealuri diferite.

28 sept. 2021, 08:43
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou împreună: „Personajele noastre nu se prea intersectează”

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt, însă, din nou împreună. Din păcate, nu pentru că ar fi mai dat o şansă relaţiei lor, ci pentru că ambii joacă în serialul „Adela” de la Antena 1.

Facem emisiunea („CoolTour”, pe Happy Chanel – n.red.), lucrăm împreună, am rămas prieteni, filmăm împreună. Ne vedeți în serialul „Adela”.

Personajele noastre nu se prea intersectează. Dar o să vedeți că o să avem secvențe împreună. Am și făcut o glumă împreună la un moment dat. Mult după ce ne-am despărțit, Livia și Călin au avut prima secvență împreună, un dialog și ni se părea interesant că lucrăm de atâtea luni la proiectul asta și ei încă nu s-au întâlnit în poveste”, a declarat actrița pentru Click.

Citeste si Irina Columbeanu, apariţie de senzaţie la evenimentul de deschidere a anului şcolar din America. GALERIE FOTO

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au îndrăgostit în vremea în care jucau în serialul „Pariu cu Viața”. Întrebată ce ar fi fost dacă nu s-ar fi îndrăgostit atunci, Cristina Ciobănașu a declarat că, probabil, ambii ar fi avut altă traiectorie în viaţă din punct de vedere profesional.

Am luat lucrurile așa cum au venit. El probabil n-ar fi avut traiectoria pe care a avut-o. Cu siguranță că nici eu n-aș fi avut-o, pentru că noi așa ne-am lansat, ca un cuplu, și am funcționat ca un cuplu. Chiar dacă am avut proiecte înainte în care am jucat singură sau fără partener, să zic așa, proiectul cu care ne-am lansat a fost „Pariu cu viața”, în formula asta de cuplu în viață reală și serial.

Cu siguranță că dacă nu eram împreună drumurile noastre nu știu dacă s-ar fi întâlnit și carierele noastre cred că ar fi fost în puncte diferite”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Citeste si Mihaela Rădulescu, secretul unei siluete bine definite: „La mine nu e pe sezoane, stai că vine iarna, stai că vine vara. Am o disciplină constantă”

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina a publicat pe Instagram o poză în care apare alături de Vlad, iar din textul care însoţeşte poza reiese faptul că cei doi sunt, în prezent, colaboratori şi prieteni:

Asta e tot ce trebuie sa stiti, asta e tot ce conteaza: suntem prieteni, lucram impreuna si ne sprijinim in continuare unul pe celalalt. Suntem liberi sa facem ce vrem, sa fim cu cine vrem si singurii care ne pot judeca suntem noi insine.
În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră„, as scris Cristina pe reteaua sociala.

Deşi în spaţiul public au apărut poze în care Cristina apare alături de un alt bărbat, aceasta păstrează deocamdată misterul asupra presupusei relaţii.

Nu vreau să vorbesc despre asta, dacă am lucruri de spus, mai ales despre viața mea privată, veți afla de pe Instagramul meu”, a adăugat frumoasa actriţă pentru Click.