Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu: „Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi”

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt în doliu, după ce pisica lor a murit. Cei doi sunt foarte trişti de dispariţia animalului, care le-a fost alături timp de 17 ani, şi simt un mare gol în suflet, deoarece au fost extrem de ataşaţi de Princess.

06 iul. 2022, 12:45
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu: „Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi”
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu. Anunţul că pisica lor s-a stins din viaţă a fost făcut pe reţelele de socializare de ambii actori, alături de imagini cu ei şi Princess. În câteva fraze, şi-au exprimat regretul şi tristeţea pentru dispariţia animalului, care le-a stat alături 17 ani.

Citeşte şi: Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. S-a întâmplat după despărţirea de Vlad Gherman: „Nu e fericită deloc de ceva timp”

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess

„, este mesajul scris de Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, pe Instagram.

Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui

În cadrul unui eveniment monden, actorul a vorbit despre actuala poveste de dragoste şi a subliniat că are alături o femeie matură, iar acest lucru se întâmplă pentru prima dată, făcând aluzie la fosta iubită, Cristina Ciobănașu.

Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman.

Iubita lui Vlad, Oana Moşneagu, a menționat că urmează o sărbătoare pentru ei, în curând fac un an de relație şi a ținut să adauge despre iubitul său că este un bărbat romantic și grijuliu. „Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana Moșneagu.