Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. S-a întâmplat după despărţirea de Vlad Gherman: „Nu e fericită deloc de ceva timp”

Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, iar unii dintre fani sunt şi acum nostalgici privind povestea lor de dragoste, deşi fiecare şi-a refăcut viaţa.

16 mai 2022, 17:53
Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. S-a întâmplat după despărţirea de Vlad Gherman: „Nu e fericită deloc de ceva timp”

Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. Prima care a apărut la braţul altcuiva a fost actriţa, care, în vara anului trecut s-a aflat că formează un cuplu cu Alexandru Mureșan. Niciunul dintre ei nu a dat detalii publice, vedeta este destul de discretă privind viaţa personală.

Citeşte şi: Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii!” FOTO

Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu

După ultimele imagini postate de Alexandru Mureșan, de la mare, o avalanșă de comentarii a început să curgă. Mulți au spus că actrița nu ar fi deloc fericită alături de acesta, în timp ce alții susțin contrariul. ”Privirea lor zici că e din filmele turcești…când fiecare e cu cine nu trebuie/ Doar mie mi se pare că nu e fericită deloc de ceva timp?/ Din păcate… Criss nu e deloc fericită alături de tine… Și nici nu păreți ca o pereche potrivită”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Alții internauți speră ca actriţa să rămână cu Alexandru Mureșan. ”Cei mai frumoși, să vă iubiți o veșnicie!’; „Sunteți minunați împreună!’; „Indiferent ce scriu unii pe aici, sunteți drăguți împreună. Să ai grijă de minunăția ta cu ochi albaștri!”, sunt celelalte comentarii.

Cristina Ciobănaşu, devastată de durere

Cristina Ciobănașu trece prin momente grele după ce câinele ei, un Golden Retriever, alături de care a copilărit, a murit! Vedeta a dezvăluit că patrupedul avea 14 ani. „De curând am pierdut Golden Retriever-ul alături de care am copilărit, Tonca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum s-o împărtășesc”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor ei de pe Instagram.