Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă. „Sunt foarte emoționată. Abia aștept”

Cristina Cioran, însărcinată în cinci luni, a dezvăluit astăzi sexul copilului pe care îl așteaptă.

21 apr. 2021, 14:50
Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă. „Sunt foarte emoționată. Abia aștept”

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că va avea o fetiță. ”Abia o aștept. Am făcut o listă, dar îmi sugerați un nume? Aș vrea sa fie scurt. Nu vreau să se prescurteze de la Georgiana – Gia. Maria e un nume foarte frumos”, a spus ea la Vorbește Lumea.

Cristina Cioran: „Lunile astea au fost destul de grele”

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.

Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a spus Cristina.

Vedeta a vorbit și despre momentul în care i-a spus iubitului ei că este însărcinată: „Mi-am luat un test.. Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor”.

Se pare că viitoarea mămică a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină, mai exact, Cristina este gravidă în 4 luni. „Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică.

După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat. Am intrat în trimestrul doi, sunt în 4 luni. Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele. Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta [sarcina]”, a mai adăugat Cristina Cioran la Pro TV.

 


loading...
Partenerii noștri