Cristina Cioran, certată de fani că se distrează în timp ce fiica sa e internată în spital: ”Mi-e foarte greu să accept situația”

Cristina Cioran i-a supărat pe fanii ei pentru că a îndrăznit să meargă în vacanță, deși fiica ei era internată în spital, la incubator.

29 iul. 2021, 10:01

Cristina Cioran

a simțit să dea explicații fanilor de pe Instagram, după ce a fost certată de aceștia că a mers la mare în vacanță, în timp ce fiica nou născută prematur se află la incubator în spital. Prezentatoarea TV i-a lămurit pe fani cu privire la această situație.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus prezentatoarea TV.

Cristina Cioran: „Mi-e foarte greu să accept situația”

Vedeta a fost extrem de speriată din cauză că fetița ei s-a născut prematur, iar după operația de cezariană, vedeta a fost externată din spital, iar cea mică a rămas în continuare la incubator până când va ajunge la o greutate normală. Cristina Cioran își poate vizita fiica în spital de două ori pe săptămână, însă doar dacă își face testul de COVID-19.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a mai spus ea pe Instagram, potrivit Spynews, unde puteți afla mai mult despre acest subiect.