Cristina Cioran a fost externată, însă fiica ei a rămas în spital: „O voi putea vizita de două ori pe săptămână”

Cristina Cioran a fost externată, însă fiica ei a rămas în spital, pentru că a fost născută prematur. Actriţa a scris un mesaj pe reţelele de socializare, unde a povestit prin ce a trecut în ultimele zile şi cât de greu i-a fost.

22 iul. 2021, 15:14
Cristina Cioran a fost externată, însă fiica ei a rămas în spital: „O voi putea vizita de două ori pe săptămână”
Cristina Cioran a fost externată

Cristina Cioran a fost externată. „Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva gânduri despre tot ce s-a întâmplat în perioada asta. În primul rând vreau să va mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, mesaje cu povești similare. Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să va spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj”, a scris Cristina Cioran pe Facebook.

Citeşte şi: Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur: „Am avut o toxiinfecție alimentară”

Cristina Cioran a fost externată

„Ema e puternică, are o strângere de mâna că tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor. Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atentă îngrijire a medicilor care au salvat-o.O voi putea vizită de două ori pe săptămâna cu test COVID, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite că să nu îi punem în pericol viață. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate că să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinți care încercăm să ne îmbărbătăm și cu răbdare și credință să o putem aduce acasă.Va mărturisesc faptul că sunt prea emotivă că să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat așa că va rog să mă înțelegeți și încă o dată va mulțumesc! Să știți că apreciez fiecare gând, faptul că v-ați rupt timp că să-mi scrieți mă onorează și mă obligă să vă răspund. Va îmbrățișez, suntem Above The Sky!

„, a mai scris vedeta.


loading...