Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi după despărțire: „Eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”

Cristina Cioran a oferit noi informații cu privire la despărțirea de tatăl fetiței sale, neexcluzând chiar o împăcare în 2023.

01 ian. 2023, 21:28

Cristina Cioran a avut parte de cea mai mare dezamăgire, în 2022. Actrița s-a despărțit  de tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, chiar la câteva săptămâni după ce fusese cerută în căsătorie. Actrița povestește cum lucrurile mergeau perfect, când, dintr-o dată, situația a luat o întorsătură greșită.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a povestit Crictina Cioran la Antena Stars.

Mirela Vaida, DIETA minune aplicată după Sărbători: „Am un secret. Singura dietă care dă rezultate la mine”

Cristina Cioran: „Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică”

Chiar dacă acum este sigură că nu și-ar dori o împăcare cu tatăl fetiței sale, atunci când au apărut primele semne care arătau anumite probleme, Cristina Cioran nu și-a dorit să le observe, din dorința de a salva relația și de a merge mai departe. Mai mult, aceasta regretă faptul că nu a pus punct relației la timpul potrivit.

„Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”, a mai adăugat ea.

Fostul iubit își dorește împăcarea

Chiar dacă nu a dezvăluit care este concret motivul despărțirii, Cristina Cioran spune că certurile erau foarte dese, în ultima vreme. În timp ce fostul iubit își dorește împăcarea, actrița nici nu se mai gândește să se uite în spate.

„A încercat de multe ori să mă oprească, până când și-a dat seama că nu mai are sens, dar nu mă putea întoarce nimeni și nimic înapoi. S-a ajuns la niște certuri complet degeaba și când se ajunge la nimic îți dai seama că e gata. Bineînțeles, sunt și alte multe detalii pe care nu le pot discuta, dar s-a dus. A fost greu, dar a trecut. Faptul că el își dorește să ne împăcăm, e prea târziu”, a dezvăluit actrița.

Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei? „Eu cred în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri”

Cristina Cioran speră la un an mai bun

Ultimii doi ani nu au găsit-o deloc bine pe actrița, care speră la un început de 2023 mai bun. ”A fost un an foarte interesant, ciudat. Și anul trecut s-a sfârșit dubios, că am fost în spital cu Covid, de Crăciun. După care a venit Anul Nou cu de toate, și vara cu de toate și toamna a culminat. Eu nu învăț niciodată din greșeli. Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea și tot nu am învățat. Am foarte mare încredere în oameni. Dacă permit cuiva să se apropie de sufletul meu, de ce nu aș crede pe cineva când îmi spune ceva? Am foarte mare încredere în oamenii care sunt apropiați mie. Sunt puțin sătulă de îndrăgosteli. Nu vreau cunoștințe noi”, a spus Cristina Cioran în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV.