Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei? „Eu cred în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri”

Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei? Actriţa şi Alex Dobrescu au şocat cu anunţul despărţirii, mai ales că toată lumea se aștepta la o nuntă. Bărbatul a afirmat în numeroase rânduri că vrea să se însoare cu femeia care l-a făcut tată de fată.

23 dec. 2022, 15:22
Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei? „Eu cred în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri”
Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei?

Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei? Vedeta încă este în șoc cu privire la tot ce s-a întâmplat în relația cu tatăl fiicei sale. Aceasta nu a crezut niciodată că se va ajunge la o despărțire și este încă surprinsă de schimbările pe care le-a avut Alex Dobrescu în ultima perioadă.

Citeşte şi: Cristina Cioran, mesaj tranșant la adresa fostului iubit, după cearta din mijlocul străzii: ”Despărțirea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Nu mi-aș fi imaginat, într-adevăr, în septembrie sau în octombrie la început, că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră. Deodată a fost de nerecunoscut.

Am încercat, nu-mi reproșez nimic. Am încercat tot ce era de încercat, până când mi-am făcut băgăjelul și am plecat. La mine a fost un șoc, pentru că nu îmi venea să cred. Noi ne cunoșteam într-un fel, eram într-un fel și dintr-odată nu am mai fost.

Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite, asta cred cu adevărat…”, a mărturisit Cristina Cioran, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP’ cu Cristi Brancu.

Cristina Cioran se împacă cu tatăl fetiţei?

Întrebată dacă mai există vreo șansă pentru relația ei cu Alex, Cristina Cioran a mărturisit că nu mai este drum înapoi pentru ei.

Nu cred… Ce drum înapoi? Noi nu suntem în filme. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri, doar că în situația asta s-a produs foarte mult rău, s-a stricat și deteriorat foarte mult. S-a pierdut foarte mult respect, deci chiar dacă el își dorește… nu!‘, a mai spus Cristina Cioran.