Cristina Cioran dezvăluiri-șoc! Cu cine își va petrece blondina minivacanța de 1 Mai

Cristina Cioran a trecut peste divorțul de Alex Dobrescu, tatăl copilului său, și își vede în continuare de viață. Vedeta și-a făcut deja planurile pentru minivacanța de 1 mai pe care o așteaptă cu nerăbdare.

28 apr. 2023, 18:31
Cristina Cioran dezvăluiri-șoc! Cu cine își va petrece blondina minivacanța de 1 Mai
Cristina Cioran dezvăluiri-șoc! Cu cine își va petrece blondina minivacanța de 1 Mai

Cu cine își va petrece blondina minivacanța de 1 Mai. În timp ce majoritatea românilor se îndreaptă către munte sau mare, Cristina Cioran a ales ca în acest an să își petreacă minivacanța de 1 mai, în București.

Citește și Cristina Cioran momente de groază de Paște. Fiica ei are probleme de sănătate: „Sper să nu ajungem la spital”

Cu cine își va petrece blondina minivacanța de 1 Mai

Chiar dacă mulți ar crede că după divorțul de Alex Dobrescu, blondina va sta între patru pereți și va plânge după fostul său soț, ei bine vedeta a mărturisit că va merge cu fiica sa la o petrecere la care vor participa foarte mulți prieteni apropiați.

„O să rămân în București, de 1 mai. Mă voi duce la o petrecere organizată pe timp de zi, unde pot merge și cu bebelina. La mare este mai complicat să ajung. Plus că de 1 mai este mereu aglomerat pe autostradă și pe litoral, iar vremea nu este deloc prietenoasă, este frig afară.

Nu o să fie o petrecere dedicată femeilor cu copiii, ci ne vom aduna mai mulți prieteni să ne distrăm, să vorbim, să petrecem. Așa că, fiind pe timp de zi, pot merge cu Ema. Plus că, mai vreau să mai zic un lucru! Eu fiind din Constanța nu mă atrage această nebuneală de 1 mai. Aglomerația mă deranjează cel mai tare, sincer!”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Se pare că blondina a închis capitolul Alex Dobrescu, care imediat după separare a avut câteva tentative de împăcare, însă fără rezultat.  Recent, Cristina Cioran a mărturisit că nu își mai dorește împăcarea cu tatăl copilului său.

În ciuda declarațiilor vedetei, fostul său soț a rămas optimist în privința relației lor.

„Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună, alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul”, spunea Alex Dobrescu.

Citește și Cristina Cioran, dezvăluiri incendiare despre împăcarea cu Alex Dobrescu: ”Mă iubește, dar mă iubește în felul lui”