Cristina Cioran momente de groază de Paște. Fiica ei are probleme de sănătate: „Sper să nu ajungem la spital”

Cristina Cioran va petrece Paștele anul acesta alături de mama și de fiica ei. Actrița este îngrijorată pentru că micuța Ema se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Totuși, aceasta încearcă să rămână optimistă.

15 apr. 2023, 22:33
Cristina Cioran momente de groază de Paște. Fiica ei are probleme de sănătate: „Sper să nu ajungem la spital”

Cristina Cioran se confruntă cu probleme chiar în pragul sărbătorilor, deoarece fiica acesteia se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Vedeta și soțul ei, Alex Dobrescu, au început anul cu scandal. Cei doi s-au despărțit chiar la debutul lui 2023 și nu a fost deloc plăcut, căci între cei doi s-au aruncat foarte multe cuvinte dure și acuzații. Totuși, în prezent, relația lor pare că s-a mai îmbunătățit.

Citește și: Cristina Cioran, dezvăluiri incendiare despre împăcarea cu Alex Dobrescu: ”Mă iubește, dar mă iubește în felul lui”

Până de curând, actrița respingea vehement ideea de a se împăca cu tatăl fiicei sale. Totuși se pare că aceasta și-a mai schimbat puțin părerile fiind mai deschisă la scenariul unei împăcări. La sfârșitul lunii octombrie, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Însă aceasta a mărturisit că lucruile nu mai mergeau între ei. Aceasta susține că a reușit să își găsească liniștea în rolul de mamă. Acum, chiar odată cu sărbătorile de Paște, fiica Cristinei Cioran se confruntă cu probleme de sănătate.

Anul acesta, actrița va petrece Paștele alături de mama și de fiica ei. La masa tradițională nu va fi prezent și Alex Dobrescu, cu toate că cei doi au o relație mai bună și se implică în mod egal în creșterea micuței Ema. Acum fetița se confruntă cu niște probleme de sănătate, iar Cristina Cioran speră să nu fie nevoită să ajungă cu ea la spital.

„De Paște voi merge cu Ema la mama mea, la Constanța. Vom sta în familie și cam atât. Ema este foarte bine, ușor, ușor își dă drumul la vorbă, acum are limbajul ei japonezo-finlandez. În perioada asta e puțin răcită, dar sper să trecem rapid peste, să nu ajungem la spital. Cu Alex, tatăl copilului, pot zice că suntem în termeni buni, ne înțelegem bine în ceea privește copilul și ne concentrăm pe asta. De Înviere cel mai probabil o să dorm, o să stau acasă’, a declarat Cristina Cioran pentru Click!.

Alex Dobrescu speră să se împace cu Cristina Cioran

Alex Dobrescu a mărturisit că este foarte optimist. Chiar la începutul lunii martie acesta explica că nu și-a pierdut speranța și că este de părere că nu este exclus să își slveze relația cu Cristina Cioran. Dobrescu a declarat public că o iubește pe mama fiicei sale și speră că aceasta va putea trece peste „greșelile’ lui.

„Eu zic că sunt șanse mari de împăcare între mine și Cristina… și să ne căsătorim. Poate nu vara asta, poate vara viitoare o să se întâmple totul, o să vedem! Eu am iubit-o și o iubesc pe Cristina în continuare. Acum, sper să treacă peste toate greșelile mele și să fie bine. Momentan, trăim ca frații, dar încetul cu încetul, eu zic că o să se schimbe lucrurile între noi doi’, spunea Alex Dobrescu.

Citește și: Primele declarații făcute de Alex Dobrescu după ce a fost surprins în club cu Cristina Cioran: „Port inima ei în inima mea”