Cristina Cioran, la limita exasperării! Vedeta este hărțuită de un necunoscut: „Îmi face zile fripte. Mie nu-mi plac amenințările”

Cristina Cioran a ajuns la limita răbdării! Vedeta este hărțuită de o persoană necunoscută, ba chiar mai mult se pare că hărțuitorul o și amenință. Iată ce a dezvăluit actrița pe rețelele ei de socializare.

26 mart. 2024, 22:25
Cristina Cioran, la limita exasperării! Vedeta este hărțuită de un necunoscut: „Îmi face zile fripte. Mie nu-mi plac amenințările”
Cristina Cioran, la limita exasperării! Vedeta este hărțuită de un necunoscut: „Îmi face zile fripte. Mie nu-mi plac amenințările”

Cristina Cioran a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă dezvăluire a ei. Actrița a afirmat că este victima unor amenințări și hărțuiri din partea unei persoane necunoscute. Aceasta, cunoscută pentru activitatea sa intensă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu aspecte din viața sa atât profesională, cât și personală, a fost nevoită să facă publică această situație îngrijorătoare.

Citește și: Fetița Zurli, veste neașteptată despre viața personală după ce a plecat din Gașcă: „Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe”

Deși obișnuiește să împărtășească aproape totul cu comunitatea sa de urmăritori, de data aceasta a ales să dezvăluie numai faptul că se confruntă cu astfel de probleme, fără să ofere prea multe detalii. Totuși, a subliniat că nu mai poate să ignore situația, mai ales că este amenințată și simte că trebuie să le împărtășească acest lucru fanilor săi.

„De azi încep să vă dezvălui ceva din viața mea personală, ce s-a întâmplat cu mine și cine îmi face zile fripte. Mie nu îmi plac amenințările! Dacă sunt amenințată, reacționez!”, a scris Cristina Cioran, pe Instagram, conform Spynews.ro.

Fiindcă nu a furnizat detalii suplimentare, fanii sunt acum curioși să afle despre ce este vorba și care sunt detaliile situației cu care se confruntă Cristina Cioran. Actrița a demonstrat de-a lungul timpului că este o persoană deschisă, obișnuită să împărtășească aspecte intime ale vieții sale pe rețelele de socializare. De exemplu, când a venit vorba despre despărțirea de Alex Dobrescu, a ales să clarifice situația pentru a evita orice interpretare greșită. A subliniat că, în ciuda scandalului mediatizat intens, ea și Alex și-au recunoscut greșelile și au ales să rămână într-o relație de prietenie bazată pe respect reciproc.

„E foarte important ca fetița să își vadă părinții împreună. Și chiar zilele trecute eram unul lângă altul, noi doi, adulții, și ea în fața noastră, și când ne-a văzut atât de apropiați, eram fix unul lângă altul, a început să râdă cu gura până la urechi. Era atât de fericită. Ca să vezi, de fapt, că pentru un copil fericirea stă în lucruri obișnuite„, a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

Cristina Cioran își dorește ca fiica lor să aibă parte în egală măsură, atât de mamă, cât și de tată, fiind un lucru foarte important privind creșterea ei și educația de care are parte. Prin urmare, oricât de mult s-au certat și oricât de mult încearcă Alex Dobrescu să o recucerească, povestea lor de dragoste s-a terminat și se axează doar pe binele copilului.

„Pentru un copil e foarte grea o despărțire și e de neînțeles. Nu are cum să înțeleagă un copil de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună cu el. E foarte greu. Nu putem să cerem copiilor atât de mici să fie mai maturi ca noi, pentru că dacă noi eram suficient de maturi nu ajungeam aici. Trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Prefer să rămânem părinții copilului nostru, pentru că e mai bine așa. Viața e complexă și are multe aspecte„, a punctat Cristina, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Criminala din Mangalia ar putea primi o pedeapsă redusă! Procesul Loredanei Atănăsoaie a început: ”Am visat-o că mă lua în brațe”