Cristina Cioran pleacă din țară cu fiica ei și noul iubit. Cum își va putea vedea Alex Dobrescu copilul. „Ruptura este grea”

Cristina Cioran are de gând să plece din țară cu noul ei iubit. Vedeta a dezvăluit recent ce se va întâmpla, în aceste condiții, cu Ema, fetița pe care o are cu Alex Dobrescu.
Alina Costache
21 mai 2024, 17:27
Cristina Cioran pleacă din țară cu fiica ei și noul iubit. Cum își va putea vedea Alex Dobrescu copilul.

Cristina Cioran are o nouă relație, cu un bărbat mai tânăr decât ea, afacerist, iar cei doi au decis să vor să se mute din țară. Ema, fetița actriței și a lui Alex Dobrescu, va merge cu ei, iar tatăl ei o va putea vedea prin conferință video.

Citește și Carmen Brumă a dezvăluit cele trei greșeli care te împiedică să slăbești. ”Știu că sună ciudat venind din partea mea”

„Sunt într-o nouă relație, dar nu o să intru în detalii deocamdată. Tot ce pot să spun este că o să ne mutăm o perioadă din România. Nu vreau să dezvălui nici când și nici unde. Tatăl Emei o va putea vedea online. Dacă își dorește să reintre în viața ei va face tot ce e posibil să se întâmple asta! Adică, sper, cel puțin, că va intra într-un program de dezintoxicare, să își revină pentru că este păcat să nu își refacă relația cu Ema. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru Ema, pentru că de când s-a născut, noi, ca părinți, am luat o decizie să fim noi doi pentru ea. De aceea am stat foarte mult timp noi doi cu ea. Pentru ea, ruptura este grea pentru că un copil își iubește ambii părinți, așa cum este și normal, și suferința ei, că a văzut niște scandaluri și niște gesturi urâte, e la fel de mare pentru că acum nu își mai vede părinții împreună și nu numai, că nu îl mai vede deloc pe tatăl ei. Este foarte dificil și pentru ea. Dacă își dorește, el o poate vedea online”, a spus vedeta.

Cristina Cioran a mai spus că noul ei partener i-a cunoscut fiica. „Da, Ema l-a cunoscut! Și da, vrem să ne facem planuri împreună!”, a dezvăluit ea.

„Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”

După scandalul – monstru ai cărui protagoniști au fost, Alex Dobrescu a spus că nu-l mai interesează nici de Cristina Cioran, dar nici de fiica lor.

„Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor – n.r.). Oricum nu am voie să o văd. (…) Acum am o iubită nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii”, a spus Alex Dobrescu, pentru Click!.

Citește și Mama Geta, gata de un nou mariaj! Ce planuri își face pentru nunta lui Iancu: „Mai e o portiță, fac eu cumva”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!