Carmen Brumă a dezvăluit cele trei greșeli care te împiedică să slăbești. ”Știu că sună ciudat venind din partea mea”

Carmen Brumă a dezvăluit cele trei greșeli care te împiedică să scapi de kilogramele care îți dau bătăi de cap! Uneori, femeile se confruntă cu una dintre cele mai cunoscute probleme, și anume, pierderea în greutate. Deci, chiar și atunci când poate urmezi un regim strict și faci exerciții în mod regulat, efortul nu este suficient.
Alina Costache
21 mai 2024, 16:37
Carmen Brumă a dezvăluit cele trei greșeli care te împiedică să slăbești. ”Știu că sună ciudat venind din partea mea”

Carmen Brumă sare în ajutorul femeilor și le dezvăluie tuturor cele trei greșeli majore pe care le fac oamenii atunci când încearcă să slăbească.

Citește și Carmen Brumă, adevărul despre turmeric. Care este cel mai mare beneficiu al său: „Trebuie să ai grijă”

Carmen Brumă a dezvăluit pe internet trei greșeli comune care pot împiedica procesul de slăbire, chiar dacă efortul și abținerea de la mâncarea tip fast-food sau patiserie sunt prezente.

Carmen Brumă a explicat că antrenamentele cardio excesive, de peste o oră, pot crește nivelul de cortizol făcând dificilă menținerea unui deficit caloric necesar pentru pierderea în greutate.

Mai mult decât atât, aceasta a subliniat și importanța folosirii unui cântar inteligent care măsoară nu doar greutatea, ci și alți parametri esențiali precum grăsimea viscerală, nivelul de hidratare și masa osoasă.

Nutriționista a tras un semnal de alarmă și asupra somnului insuficient sau superficial care poate încetini procesul de slăbire, afectând sinteza proteică și dereglând hormonii foamei și sațietății.

Un somn de calitate este crucial pentru o pierdere eficientă în greutate.

„Trei greșeli care te împiedică să slăbești:

1. Faci prea mult sport. Da, da, ai auzit bine. Știu că sună ciudat venind din partea mea, dar antrenamentele cardio lungi de o oră și peste o oră făcute des pot crește nivelul de cortizol, iar asta va diminua arderea grăsimilor, va stimula pofta de mâncare, ceea ce va face dificilă menținerea unui deficit caloric esențial într-un proces de slăbire.

2. Nu te cântări zilnic și nu te baza pentru monitorizare doar pe numărul de kilograme. Folosește un cântar inteligent care măsoară pe lângă greutate și grăsimea vsicerală, nivelul de hidratare, masa osoasă, parametrii esențiali pentru o stare bună de sănătate și pentru o siluetă armonioasă.

3. Nu dormi suficient sau somnul tău este unul superficial, iar asta încetinește procesul de slăbire, scade sinteza proteică și dereglează hormonii foamei și sațietății”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Sfaturi importante pentru cei ce vor să slăbească

După cum spune și soția lui Mircea Badea, nu se poate slăbi de pe o zi pe alta. Astfel, Brumă le-a recomandat fanilor săi din mediul online patru soluții care dau rezultate bune chiar și într-un timp scurt.

„Pentru că toată lumea îmi cere metode rapidă de a intra în formă de pe o zi pe alta, dacă se poate, nu se poate, am pentru voi patru soluții care dau rezultate bune chiar și într-o perioadă scurtă.

1. Elimină zahărul, fructoza și alcoolul din alimentația ta.

2. Încearcă să bei zilnic 40 de ml de apă per kilogram, nu contează dacă este plată sau carbogazoasă.

3. Încearcă să faci zilnic duș rece. O să-ți îmbunătățească fluxul sanguin, strânge porii, iar pielea ta va arăta mai netedă și celulita se va vedea mai puțin.

Te-ar putea interesa și Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro: „Mi-am făcut un cadou. Doar din munca mea!”

4. Ține post intermitent. Dacă ești femeie peste 35 de ani încearcă 16 ore cu 8 în zilele 1-10 ale ciclului menstrual, iar în următoarele zile încearcă să te limitezi la 12 ore de post”, a spus Carmen Brumă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Legea pe care o aștepta toată România. Președintele a semnat astăzi, 3 Iunie
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
Cele mai bune oferte la Lidl! Toate produsele preferate ale românilor sunt la reducere!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Dorian Popa e istorie. Fosta lui iubită s-a rupt la piscină, pe manele
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Noul semn de circulație care-i bulversează pe șoferi! Mulți se fâstâcesc atunci când îl văd pe drumuri
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Scandal uriaș în Familia Regală! Cum a reacționat regele Felipe al Spaniei, când a aflat că este înșelat de soția lui, regina Letizia! Majestatea sa ar fi fost devastat
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'