Gabriela Cristea, desființată pe internet pentru felul în care arată: „Ce doamnă a fost… și ce a ajuns”. Cum a reacționat vedeta

Gabriela Cristea a fost criticată din nou de fani pentru felul în care a apărut pe internet. Vedeta e criticată de la un timp pentru orice postează pe rețelele sociale.

15 apr. 2024, 09:45
Gabriela Cristea, desființată pe internet pentru felul în care arată: „Ce doamnă a fost… și ce a ajuns”. Cum a reacționat vedeta

Gabriela Cristea a fost luată în vizorul internauților de multă vreme. De această dată, a fost criticată pentru aspectul său fizic, iar vedeta nu a mai stat să asculte, ci le-a dat imediat replica.

Citește și Ce legătură este între Oana Roman și tatăl lui Sebastian, tânărul ucis de drogatul Vlad Pascu

„Suntem obișnuiți de atât timp (cu criticile n.r). Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai tare. În rest, nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus recent Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Chiar dacă se confruntă cu acest val de păreri tăioase și critici de multă vreme, Gabriela Cristea pare că încă este afectată de ce spun internauții rău despre ea. Totuși, vedeta a luat atitudine și i-a pus imediat la punct.

Clipul video pe care l-a postat era despre prepararea unui fel de mâncare, însă utilizatorii s-au luat de felul în care arată.

„Gabriela a mâncat-o pe Marceluța?”, „Doamne, nici nu-i dai 70 de ani bunicii tale! Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”, „Femeia bătrână face ciorba bună”, „Să te mândrești cu bunica ta”, „Frumoasă bunică ai. Să-ți trăiască!”, „De ce nu a folosit protecție solară..?”, „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”