Cristina Cioran recunoaște ce o face fericită: „Nu mai am nicio problemă, îmi trece orice depresie”

Cristina Cioran recunoaște ce o face fericită. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și chiar dacă are o fetiță pe care o iubește nespus, nu prea are noroc în dragoste. Cu tatăl copilului, Alex Dobrescu, are o relație controversată și nu spune că nu vrea să se împace cu el.
Alina Costache
11 apr. 2024, 10:10
Cristina Cioran recunoaște ce o face fericită:
Cristina Cioran recunoaște ce o face fericită

Cristina Cioran recunoaște ce o face fericită. Vedeta a recunoscut că banii sunt sursa principală a fericirii ei și că, într-adevăr, finanțele sunt lucrul care îi aduc zâmbetul larg pe buze.

Citește și: Cristina Cioran are din nou fluturi în stomac! Cine este bărbatul care a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze: „Stau bine pe toate planurile”

Cristina Cioran recunoaște ce o face fericită

În momentul în care am bani în buzunar, îmi trece orice durere. Jur! Când mă știu cu bani…ah, nu mai am nicio problemă, îmi trece orice depresie, orice nemulțumire, poate să fie oricum, poți să mă mâzgălești pe față, nu mă interesează.

Sufletului îi trece, când e liniștit și confortabil, atunci îi trece de orice. Așa e cel puțin la mine. Dacă nu am bani în buzunar, depresie totală, nu pot să vorbesc. Banul trebuie să fie în buzunar, ca să fie fata fericită. Iubirea și banii trebuie să fie complementare”, a declarat Cristina Cioran.

Actrița a fost mereu o femeie simplă și a vorbit deschis despre imaginea care se caută în mediul online, în ziua de azi, mai ales de către fetele tinere.

Mi se pare că se caută o imagine care nu este reală. Dezamăgirea este foarte mare când te arăți diferit în online. Tu ești absolut demențială, superbă cu acele filtre și apoi te uiți în oglindă și ai un șoc. Este o diferență foarte mare.

Persoana care folosește filtre se poate duce la depresie, pentru că nu se mai acceptă, iubește, ajunge să trăiască în lumea virtuală, să nu mai existe, să nu mai socializeze. Ajungi să nu te mai placi când sufletul tău suferă, când ai o durere, o tristețe, când ceva nu funcționează așa cum trebuie”, a mai precizat Cristina Cioran, la „Play It”, potrivit Wowbiz.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!